Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

De langste platenmarkt van Nederland

Maandag 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag) | Apeldoorn Binnenstad

Tweede Pinksterdag wordt de Apeldoornse binnenstad omgetoverd tot vinyl-walhalla tijdens de langste platenmarkt van Nederland!


 

Meterslange platenbeurs

Naast diverse Nederlandse handelaren zijn er aanbieders uit België, Engeland en Duitsland. Langs de route en op de (horeca)pleinen in de stad zorgen artiesten voor nog meer gezelligheid.

Bezoekers van de Langste Platenmarkt kunnen een lange slinger van kramen verwachten door de binnenstad. De route van de kramen start op het Leienplein, loopt via de Nieuwstraat naar het Caterplein en vanaf het Caterplein via de Hoofdstraat naar het Raadhuisplein.

Tweede Pinksterdag is van oudsher een mooie dag om er op uit te trekken met het hele gezin. De Langste Platenmarkt is daar zeker geschikt voor. Tussen de kramen door vind je prachtige straatartiesten zoals bijvoorbeeld de Kiddy Ride Police Patrol of Radio Barkas en een mobiele DJ uiteraard met platenspelers!

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn in samenwerking met Variaworld Deventer. De organisatie is van plan de Langste Platenmarkt op Tweede Pinksterdag tot een vaste waarde op de Apeldoornse evenementenkalender te maken.


Praktische informatie


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!