Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

KunstKamp

Ma 20 en di 21 augustus 2019 | Gigant

Hou je van muziek maken, of zou je het eens willen proberen? Wil je een eigen verhaal verzinnen en spelen op het toneel? Of ga je liever aan de slag met stof en maak je een fantastisch kledingstuk? Voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar oud organiseert Gigant KunstKamp: waar ze twee dagen lang avonturen kunnen beleven en nieuwe of verborgen talent kunnen ontdekken.

Op 20 & 21 augustus ben je vanaf 9.00 uur van harte welkom in Gigant. Om 9.00 uur start je gezamenlijk de dag waarna je aan de slag gaan met de diverse workshops. Tussendoor eet je samen, sluit je de dag gezamenlijk af en kun jij laten zien wat jij die dag hebt geleerd/gemaakt!


Programma

Je kunt kiezen uit één van de onderstaande workshops. Hier ben je echt een hele dag mee aan de slag. 
Kom je twee dagen? Dan kun je kiezen uit twee verschillende workshops.

Workshops

Mode maken

Tijdens het Kunstkamp Mode maken leer je werken op de naaimachine. Na wat oefenen en uitproberen ga je onder begeleiding van de docent zelf een eigen kledingstuk maken. Er is keuze uit verschillende basismodellen die je op je eigen manier kunt aanpassen en veranderen. Aan het einde van de dag showen we alles in een heuse modeshow.
Docent: Marieke Smink

Impro voor kids 

Hier mag je impulsief zijn, samenspelen en hoef je niet bang zijn om te falen. Je mag hier vooral lekker expressief zijn! Verzin je eigen verhaal en speel het voor ons. Je eerste idee is je beste idee en wie weet speelt de meester wel mee! Het eerste kwartiertje mogen papa of mama meekijken. Je leert korte spelvormen die je aan het einde van de dag aan elkaar presenteert. Kinderen leren voor een groep staan, een verhaal vertellen, scenes spelen en krijgen meer zelfvertrouwen.
Docent: Fulco de Deken

Boem Knots Knal! – een workshop percussie

Vind je muziek maken leuk? Of zou je het een best ‘ns willen proberen? Nou, dat kan. In de percussieworkshop Boem Knots Knal! Kun je kennismaken met en spelen op verschillende slaginstrumenten. Lekker spelen op een xylofoon, een boomwhacker, of een tamboerijn en nog meer instrumenten om mee te schudden of op te slaan. Aan het eind van de workshop spelen we samen een kort stuk muziek. Kom je ook? Zo snel mogelijk lekker samen muziek maken. Ervaring is niet nodig.
Docent: Ragnhild de Jongh

Beeldende kunst

Tijdens deze Kunst workshop ga je dingen maken. Wat? Iets met verf, karton, tape misschien, iets wat kan drijven of kan bewegen of een toren. Dus lekker prutsen met verf, bouwen met karton, stempelen met groenten. Wie weet ga je wel timmeren! Kom mee-maken, het wordt mieters!
Docent: Susan Nieboer


Wanneer? 

Dinsdag 20 & woensdag 21 augustus 9.00 - 16.00 uur.

KunstKamp wordt georganiseerd voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Je hoeft geen ervaring te hebben met één van de workshops. Iedereen kan meedoen!


Kosten

1 dag: €35,- / 2 dagen: €60,-
Kosten zijn inclusief lunch, drinken en tussendoortjes. Betalen met regelrechtstrippen is mogelijk. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang een informatie over de betaling.

Meer informatie en inschrijven >>

 


 

Meer events

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!