Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Gratis koffie to go

Shop je op een doordeweekse dag in de binnenstad? Als dank én om de horecaondernemers in de binnenstad te supporten, bieden we je graag een heerlijke koffie, thee of chocolademelk aan. Van onze Apeldoornse binnenstadhoreca natuurlijk! Verderop lees je op welke plekken je de koffiebon kunt laten verzilveren.

Voorwaarden

De vouchers zijn geldig op maandag t/m donderdag tot en met 31 december 2020. De vouchers zijn dus niet geldig op vrijdag, zaterdag of zondag. Uitsluitend voor reguliere koffie, thee of chocolademelk bij de deelnemende horeca. Bekijk hieronder een overzicht van alle deelnemende horeca. Niet inwisselbaar voor geld. Eenmalig te gebruiken. 


Deelnemende horecagelegenheden

Bij onderstaande horecazaken is de koffiebon te verzilveren. Bekijk voor je op pad gaat welke openingstijden de desbetreffende zaak hanteert. Voor een dichte deur staan is voor niemand leuk!

Namens alle ondernemers in de binnenstad; dank voor je steun!

Bakken & Zo

Kaldi Apeldoorn

Bagels & Beans

Mansion24

Doppio Espresso Apeloorn

WAAR Apeldoorn

BackWERK

Stefano's

Humphrey's Café

Hotel et le Café de Paris

De BroodjesBar

Café de Babbel

Brownies & downieS

Alfred Kookt

Secret Pizzeria

Schenkers 

Finnegan's Irish Pub

M'joy To Go

Evi's Lunchroom

Mo to Go


 

Alle take-away- en bezorgopties

Naast de genoemde take-away adressen voor koffie to go kun je bij nog veel meer horeca in de stad lekkers afhalen of laten bezorgen. Van Frans tot Japans en van ontbijtjes tot uitgebreide driegangendiners. Benieuwd naar alle bezorg- en afhaalinitiatieven in de binnenstad? Bekijk het overzicht >>


Verantwoord decembercadeaus inkopen

Deze actie in het leven geroepen omdat het juíst nu heel belangrijk is om je decembercadeaus op een verantwoorde manier in te kopen in de binnenstad. Benieuwd hoe je dat het beste doet? Bekijk hieronder een aantal tips.

 1. Kom en koop doordweeks en mijd de zaterdag
  Van maandag tot en met vrijdag is het van rustig tot redelijk druk in het centrum van Apeldoorn. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze doordeweekse dagen de binnenstad te bezoeken. De bezoekerspiek is op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Probeer op deze tijden de binnenstad te mijden.
   
 2. Maak gebruik van de koopzondagen
  Iedere zondag in de maand december is het koopzondag in de binnenstad van 12:00 tot 17:00 uur. Een prima dag om een decembercadeautjes te halen. Kom wel alleen en doe je boodschappen gericht en houd afstand.
   
 3. Draag een mondkapje
  Vanaf 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in alle voor het publiek toegankelijke binnenruimtes, zoals winkels, kappers en supermarkten. Heb te allen tijde respect voor de ondernemers in de stad en houd je aan de regels.
   
 4. Blijf thuis bij klachten
  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Heb je last van verkoudheid of koorts? Nies je veel vaker dan normaal of heb je ineens een loopneus? Blijf dan uit voorzorg thuis.
   
 5. Stal je fiets in een stalling
  Op de fiets naar de binnenstad is een goed idee. Het is goed voor het milieu en goed voor je portemonnee! En je fiets hoeft niet buiten in de regen te staan. In de binnenstad zijn namelijk zes overdekte bewaakte stallingen én tijdelijke fietsparkeervakken (alleen zaterdag) en scooterparkeervakken (de hele week). Riskeer geen boete! Meer informatie >>
   
 6. Naar de warenmarkt? Houd rekening met maatregelen 
  Als ’t te druk is op de zaterdagmarkt, kan het zijn dat je even moet wachten. Tip: vermijd als het kan de drukste uren tussen 11 en 15 uur.
  Kom alleen, winkelen is even geen uitje meer. Zet je fiets in één van de fietsenstallingen of de extra vakken rondom de markt. Je kunt niet met de fiets in de hand de markt op. De Marktpleingarage is zaterdag dicht tot 17.00 uur. Benieuwd naar de openingstijden van andere parkeergarages? Meer informatie >>

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!