Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Koffie & Lunchrooms in de binnenstad

In Apeldoorn kan je rond lunchtijd terecht op vele adressen waar je een heerlijk vorkje mee kunt prikken. Of je nu op zoek bent naar een high tea met je zussen, een uitgebreide lunch met je collega of lekker wilt genieten van een cappuccino of verse muntthee, in de binnenstad kan het allemaal!

Rembrandt

Rembrandt is een hippe lunchroom en wijnbar in de pas vernieuwde Marktstraat. Je kunt hier terecht voor heerlijke koffie, prachtige wijnen, tosti’s, en borrelhappen. Meer informatie >>

Marktstraat 3


Alfred Kookt

Bijna alles kan bij Alfred Kookt! Hier kun je gezellig aanschuiven om te proeven van de lekkerste huisgemaakte soepen, gevarieerde lunchgerechten en kwaliteitsvlees uit de rotisserie.

Kapelstraat 2


Kaldi

Ontzettend vriendelijk personeel, heerlijke koffie en ovengebakken broodjes: dé ingrediënten van koffie- en theespeciaalzaak en lunchroom Kaldi. Perfect voor een ontbijtje!

Paslaan 2


Nawijn & Polak

Sinds boekhandel Nawijn & Polak is uitgebreid met lunchroom Daalder, kun je je pas gekochte leesvoer in één ruk uitlezen onder het genot van lekkere koffie, een broodjes of een stuk versgebakken taart. Zo fijn!

Marktplein 24


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!