Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Kinderboekenweek: kinderboeken scoren!

Van woensdag 3 t/m zondag 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap… kom erbij!’ Koop je tijdens deze week voor €10,- aan Nederlandstalige kinderboeken? Dan krijg je het kinderboekenweekgeschenk ‘De Eilandenruzie’, geschreven door Jozua Douglas, cadeau! Maar waar moet je nou wezen voor de meest verrassende, leuke of bijzondere kinderboeken?


Nawijn & Polak

Dé boekhandel van Apeldoorn, gelegen in het hart van de binnenstad aan het Marktplein 24. Voor alle leeftijden is hier wel een geschikt boek te vinden. Ontroerend, avontuurlijk, spannend, over liefde en vriendschap, dieren, non-fictie en fictie. Dompel je onder in een wereld aan kinderboeken, de medewerkers van Nawijn & Polak helpen je met liefde.


The Read Shop Express

In de Oranjerie zit een plekje waar je naast een postkantoor, wenskaarten en kantoor- en cadeauartikelen ook heel veel boeken vindt. Je scoort hier leuke voorleesboeken voor de allerkleinsten zoals Dikkie Dik en Nijntje maar ook leuke en leerzame boeken voor wat oudere kinderen. 


Boekenvoordeel

Deze boekhandel in de Hoofdstraat heeft een uitgebreid assortiment aan kinderboeken. Voor allerlei soorten kinderboeken ben je hier aan het juiste adres. Geluidsboeken, vakantieboeken, kleur-, speel en stickerboeken of gewoon leerzame leesboeken. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!