Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Kerstbomenverkoop voor het goede doel op het Leienplein 

Vrijdag 6 t/m zondag 15 december 2019

Een mooie kerstboom scoren én tegelijkertijd het goede doel steunen: het past perfect in de kerstgedachte. Daarom organiseren de ondernemers op het Leienplein net als vorig jaar een kerstbomenverkoop. Van vrijdag 6 t/m zondag 15 december kun je op het Leienplein terecht om de mooiste boom uit te zoeken en mee naar huis te nemen. De opbrengst van jouw boom gaat volledig naar de lokale stichting ASK Theater.

  • do t/m za - van 10.00 tot 20.00 uur
  • zo t/m wo - van 13.00 tot 18.00 uur

Over stichting ASK-theater 

Kinderen in aanraking brengen met de magie van het theater: dat is al 118 jaar de gedachte achter het ASK-theater. Want kinderen zijn misschien wel de spelers van morgen, of de bezoekers in de toekomst. ASK-theater is opgezet door een groepje leraren die vonden dat alle kinderen recht hebben om in contact te komen met toneel, ook als ouders dat niet konden betalen. Met alle decormensen, gastheren, gastvrouwen en alle functies daar omheen zijn er dagelijks zeventig vrijwilligers actief om de ASK-traditie in ere te houden.


Het prijskaartje

  • Fijnspar 1.00 - 1.50 cm € 17,50
  • Zilverspar 1.50 - 1.75 cm € 25,-
  • Nordmann 1.50 - 2.00 cm € 29,99

De kerstbomenverkoop op het Leienplein is een initiatief van de volgende ondernemers: Het Nieuws van Apeldoorn, Brasserie M’Joy, Firma van Veldhuizen, Mansion24, Restaurant Diyar en Café de Buren.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!