Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Kerstbomenverkoop Leienplein levert € 1.780,- op voor ASK Theater

De kerstbomenverkoop van de ondernemers op het Leienpleinplein heeft maar liefst € 1.780,- opgebracht voor het ASK Theater: een stichting die al 118 jaar probeert om kinderen in aanraking te brengen met de magie van theater. 

Robin Batens van Mansion24 op het Leienplein: „Een mooie kerstboom scoren én tegelijkertijd een goed doel ondersteunen: het paste perfect in onze kerstgedachte. Super dat we als plein een bijdrage hebben kunnen leveren in het jaarlijks neerzetten van een musical voor kinderen. 

Voorzitter Mark Brouwer van het ASK Theater: ,,Wij zijn enorm blij met de donatie van het Leienplein. Onze organisatie bestaat uit een grote groep vrijwilligers en we halen jaarlijks alles uit de kast om een mooie musical neer te zetten. Voor de jeugd én met de jeugd”.


Over stichting ASK-theater 

Kinderen in aanraking brengen met de magie van het theater: dat is al 118 jaar de gedachte achter het ASK-theater. Want kinderen zijn misschien wel de spelers van morgen, of de bezoekers in de toekomst. ASK-theater is opgezet door een groepje leraren die vonden dat alle kinderen recht hebben om in contact te komen met toneel, ook als ouders dat niet konden betalen. Met alle decormensen, gastheren, gastvrouwen en alle functies daar omheen zijn er dagelijks zeventig vrijwilligers actief om de ASK-traditie in ere te houden. 

De kerstbomenverkoopactie voor het ASK Theater was een gezamenlijk initiatief van Het Nieuws van Apeldoorn, M’Joy, Mansion24, Firma van Veldhuizen en Café de Buren.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!