Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Kanaalconcerten

Vr 30 & za 31 augustus 2019 | Kanaaloevers binnenstad

Het nazomerfestival De Kanaalconcerten zal traditiegetrouw in het kanaal van Apeldoorn plaatsvinden.  Een prachtig en uniek festival met klassieke muziek en lichte popmuziek vanaf diverse podia op en langs het kanaal. Geniet van muziek, cultuur en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers. Gratis toegang!

Genieten aan 't water

De Kanaalconcerten zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar begrip. Ontdek een prachtig en uniek nazomerfestival met klassieke muziek en lichte popmuziek vanaf diverse podia op en langs het Apeldoorns Kanaal. Fijn in de openlucht. Geniet van muziek, cultuur en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers. Vanaf 20:00 uur. Gratis toegang. 


Programma

Vrijdagavond 30 augustus

19.00 uur - Vermuyen Music & Friends

Op vrijdag 30 augustus zullen de leden van Vermuyen Music weer vette grooves, veel energie en unieke arrangementen laten horen.


20.00 uur - OG3NE

OG3NE staat vrijdag 30 augustus vanaf 20.00 uur op het hoofdpodium. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.


22.00 uur - Later als je groot bent Band

Zij kunnen niet ontbreken op deze 14de editie van de Kanaalconcerten. De band voor dé afterparty van de vrijdagavond van de Kanaalconcerten in Apeldoorn: De Later als je Big Band (LajBB)! De twintig ervaren musici van LajBB spelen sfeervolle ballads, heerlijke soul, herkenbare pop en funk waar de vonken van afspatten!


Zaterdagavond 31 augustus

17.30 uur - Amy Winehouse tribute band 

Adriana Callas doet het repertoire van Amy Winehouse herleven. Zaterdag 31 augustus geeft ze vanaf 17:30 uur een optreden aan de kanaaloevers.


20.00 uur - Ernst Daniel Smid en Celine Janssen

Céline Janssen en Ernst Daniel Smid zijn dé hoofdact op zaterdagavond met begeleiding van het Nederlands Politie Orkest. Ze zingt als soliste bij verschillende orkesten in binnen- en buitenland, zo was ze afgelopen december/januari op tour in China en speelde ze deze zomer de hoofdrol in een kinderopera in België. Dit wil en mag je niet missen!


Smullen op de smaakparade

Wist je dat de Kanaalconcerten meer is dan alleen muziek? Lekker eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden met de Kanaalconcerten. Laat je verrassen op de Smaakparade, waar diverse restaurants uit onze eigen regio je graag laten proeven wat ze in huis hebben. Ze presenteren hun gerechten in kleine hapjes, zodat je van alles kunt proberen. 

kanaalconcerten smaakparade 2016


Locatie

Het festivalterrein ligt langs de kanaaloevers in Apeldoorn, in het plantsoen achter restaurant De Beren (Molenstraat-Centrum 625). Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Koninghaven. Deze garage is zowel vrijdag- als zaterdagavond geopend tot 24.00 uur. Na 24.00 uur kun je met je uitrijkaart alsnog het gebouw in- en uitrijden. Vanaf station Apeldoorn CS ligt het festivalterrein op 10 minuten lopen.


Meer informatie

www.kanaalconcerten.nl


 

Meer uittips

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!