Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Plein van de Stad verkiezing

Hoe ziet jouw nieuwe Marktplein eruit?

 

Het Marktplein... één van de belangrijkste pleinen van de Apeldoornse binnenstad. Na 20 jaar intensief gebruik is het plein nu technisch gezien 'op' en is het tijd voor wat nieuws. En jij mag meebeslissen!‚Äč 

 

Vier ontwerpbureaus hebben in opdracht van de gemeente een ontwerp voor het Marktplein gemaakt. Welk ontwerp er gaat winnen en hoe het plein er uit komt te zien, dat is aan de bewoners van Apeldoorn. 

 

Stempas

Alle huishoudens hebben een stempas gekregen met daarop een stemcode voor iedereen van zes jaar en ouder. Met deze stemcode breng je online je stem uit op www.pleinvandestad.nl. Hulp nodig bij het stemmen? Of wil je meer weten over de ontwerpen? Stap dan even binnen bij het Stembureau in Nawijn & Polak. Je kunt nog t/m maandag 17 december je stem uitbrengen op één van de vier ontwerpen.

 

De bekendmaking

Welk ontwerp favoriet is onder de inwoners van Apeldoorn, weten we op donderdagavond 20 december. De bekendmaking van het nieuwe Plein van de Stad vindt plaats op het Marktplein. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar pleinvandestad@apeldoorn.nl.


Het ontwerp van Bureau B + B 

 

 


Het ontwerp van Karres en Brands

 

 

 


Het ontwerp van LANDLAB

 

 


Het ontwerp van West8


 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!