Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Ice Ice Baby! IJssalons in hartje centrum

Op warme, zomerse dagen is verkoeling in de vorm van een ijsje onmisbaar. Van Italiaanse gelato en frozen yoghurt tot sorbetijs: de binnenstad heeft geweldige ijssalons die een bezoek meer dan waard zijn.

Talamini

IJssalon Talamini aan het Marktplein verdient een eervolle vermelding. Je proeft hier namelijk een stukje Italië in een bakje (of op een hoorntje) naar de recepten van Elio Talamini, die bekend is van zijn ijssalon in Deventer. Naast schepijs van topkwaliteit kun je er ook genieten van écht Italiaanse koffie en de lekkerste panini’s. En met het borrelende geluid van de marktstroom op de achtergrond én uitzicht op het Marktplein zit je heerlijk op het terras. Adres: Marktplein 22b.

Meer over Talamini >>


IJs Van Swoll

Eigenlijk is Van Swoll niet meer weg te denken uit het Apeldoornse straatbeeld. Al ruim 15 jaar lang bereiden ze in de Asselsestraat heerlijk ijs en blijven ze verrassen door continu nieuwe smaken te introduceren. Elke dag zijn er minstens 48 smaken om uit te kiezen. Wat dacht je van Spekkoek ijs, Oreo ijs of Monchou taart ijs? We love it! Adres: Asselsestraat 37C.

Meer over Van Swoll >>


N'ice Café

Naast oogverblindende looks heeft N'ice Cafe aan de Hoofdstraat 153 een keur aan lekkernijen op de kaart staan, zoals taartjes, ijs, bonbons en milkshakes met bijzondere smaken. Het ijs wordt geleverd door IJssalon Van Swoll in de Asselsestraat. Daarnaast kun je er ook terecht voor künefe (een Turks dessert), koekjes en héle lekkere Baklava van de Amsterdamse lekkernijenspecialist ┼×erifo─člu. Adres: Hoofdstraat 153.

Meer over N'ice Café >>


 Topp Ice

Sinds deze zomer kun je in winkelcentrum Oranjerie naar pop-up ijswinkel Topp Ice. Hier scoor je een softijsje bereid met echte Hollandse melk. Hoe leuk dat je zelf de smaak en de toppings kiest. Ga je voor unicorn glitter met framboos of misschien wel caramel met Oreo? Enjoy!

Dagelijks geopend tusssen 11.00 - 17.00.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!