Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Ice Ice Baby! 5 x ijssalons in hartje centrum

Op warme, zomerse dagen is verkoeling in de vorm van een ijsje onmisbaar. Van Italiaanse gelato en frozen yoghurt tot sorbetijs: de binnenstad heeft geweldige ijssalons die een bezoekje meer dan waard zijn.

Talamini – Il Capo

IJssalon Talamini aan het Marktplein verdient een eervolle vermelding. Je proeft hier namelijk een stukje Italië in een bakje (of op een hoorntje) naar de recepten van Elio Talamini, die bekend is van zijn ijssalon in Deventer. Naast schepijs van topkwaliteit kun je er ook genieten van écht Italiaanse koffie en de lekkerste panini’s. En met het uitzicht op het Marktplein vanaf het terras zitten ze op een toplocatie.

Marktplein 22b

Meer informatie >>


Claudio’s IJssalon

Claudio en zijn team maken dagelijks op ambachtelijke wijze hun eigen ijs in de salon. En dat proef je! Je kunt kiezen uit maar liefst 48 smaken en iedere week staan er weer een aantal nieuwe smaken op ’t menu. Daarnaast maken ze ook heerlijke ijscoupes, milkshakes en freakshakes. Een feestje voor de ijsliefhebbers onder ons!

Deventerstraat 18

Meer informatie >>


IJs Van Swoll

Eigenlijk is Van Swoll niet meer weg te denken uit het Apeldoornse straatbeeld. Al ruim twaalf jaar lang bereiden ze in de Asselsestraat heerlijk ijs en blijven ze verrassen door continu nieuwe smaken te introduceren. Wat dacht je van Oreo Milkshake, Licor-43 ijs of zelfs gin tonic ijs? Yum!

Asselsestraat 37c

Meer informatie >>


N'ice Café

Naast oogverblindende looks heeft N'ice Cafe aan de Hoofdstraat 153 een keur aan lekkernijen op de kaart staan, zoals taartjes, ijs, bonbons en milkshakes met bijzondere smaken. Het ijs wordt geleverd door IJssalon Van Swoll in de Asselsestraat. Daarnaast kun je er ook terecht voor künefe (een Turks dessert), koekjes en héle lekkere Baklava van de Amsterdamse lekkernijenspecialist Şerifoğlu.

Hoofdstraat 153

Meer informatie >>


IJssalon / Broodjeszaak Mo to Go

Afhaalzaak Mo to Go in de Marialaan is ideaal als je even snel een hapje wilt eten of wat wilt drinken op een dag dat je lekker aan het shoppen bent of niet veel tijd hebt. Je kunt er o.a. terecht voor Italiaans ijs, softijs, milkshakes maar ook voor lekkernijen als versbelegde broodjes, sapjes en smoothies, muffins, koffie en frisdranken. 

Mariastraat 4a

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!