Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Ice Ice Baby! IJssalons in hartje centrum

Op warme, zomerse dagen is verkoeling in de vorm van een ijsje onmisbaar. Van Italiaanse gelato en frozen yoghurt tot sorbetijs: de binnenstad heeft geweldige ijssalons die een bezoekje meer dan waard zijn.

Talamini – Il Capo

IJssalon Talamini aan het Marktplein verdient een eervolle vermelding. Je proeft hier namelijk een stukje Italië in een bakje (of op een hoorntje) naar de recepten van Elio Talamini, die bekend is van zijn ijssalon in Deventer. Naast schepijs van topkwaliteit kun je er ook genieten van écht Italiaanse koffie en de lekkerste panini’s. En met het uitzicht op het Marktplein vanaf het terras zitten ze op een toplocatie.

Marktplein 22b

Meer informatie >>


IJs Van Swoll

Eigenlijk is Van Swoll niet meer weg te denken uit het Apeldoornse straatbeeld. Al ruim twaalf jaar lang bereiden ze in de Asselsestraat heerlijk ijs en blijven ze verrassen door continu nieuwe smaken te introduceren. Wat dacht je van Oreo Milkshake, Licor-43 ijs of zelfs gin tonic ijs? Yum!

Asselsestraat 37c

Meer informatie >>


N'ice Café

Naast oogverblindende looks heeft N'ice Cafe aan de Hoofdstraat 153 een keur aan lekkernijen op de kaart staan, zoals taartjes, ijs, bonbons en milkshakes met bijzondere smaken. Het ijs wordt geleverd door IJssalon Van Swoll in de Asselsestraat. Daarnaast kun je er ook terecht voor künefe (een Turks dessert), koekjes en héle lekkere Baklava van de Amsterdamse lekkernijenspecialist ┼×erifo─člu.

Hoofdstraat 153

Meer informatie >


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!