Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Hedgehog & Deer is verhuisd naar de Paslaan

Wie dol is op het shoppen van kleding voor kids, kent ongetwijfeld de winkel Hedgehog & Deer. Deze baby- en kinderkledingwinkel heeft haar voormalige stek in de Korenpassage verlaten en is verhuisd naar een gloednieuwe plek in de Paslaan!

Krachten bundelen

De winkel is verhuisd naar het pand van LAB02 aan de Paslaan 3. De twee eigenaresses hebben besloten hun krachten te bundelen en zijn nu dus in hetzelfde pand te vinden. Dus als je opzoek bent naar een leuk setje baby- of kinderkleding, een kraamcadeat of iets voor in de babykamer kun je meteen leuke items voor in je stulpje shoppen!

Over Hedgehog & Deer

Hedgehog & Deer is de meest betoverende winkel in spulletjes voor de babykamer, kraamcadeaus, baby- en kinderkleding (tot maat 176), maar ook steeds meer woonaccessoires en lifestyleproducten voor vrouwen. Een must voor als je dol bent op mooie en kwalitatieve baby- en kinderkleding voor een fijne prijs. 

Over LAB02

Bij LAB02 vind je lifestyle, interior & stationery-items waar je blij van wordt! Met 400m2 winkeloppervlak en meer dan 70 merken is het shoppen er een echte experience. Gratis koffie, altijd iets lekkers, loungemuziek en zelfs een wijntje. Neem je kids gerust mee, want die vermaken zich ongetwijfeld kostelijk in de speciaal ingerichte kids cave: een aparte kamer met leuk speelgoed waar ze lekker kunnen spelen.

Impressie

Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Bekijk hieronder een impressie.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!