Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Michelle Ligtenberg (Hedgehog & Deer): ‘Kindjes die heel blij de deur uit lopen, daar doe je het voor’

Je krijgt een oase van rust over je heen als je de winkel van Michelle Ligtenberg inloopt. Hedgehog and Deer, een kinderconceptstore, is vorig jaar verhuisd naar een mooie plek aan de Deventerstraat. 

Duurzame kinderconceptstore 

In deze winkel vind je echt van alles; van kinderkleding tot boekjes en van kaarsen tot chocolaatjes. Wat houdt een kinderconceptstore dan in? Hier kijken ze altijd naar nieuwe items en nieuwe merken en proberen zo de klant altijd wat anders te bieden. Duurzaamheid is bij Hedgehog and Deer heel belangrijk; er wordt hier niet over geproduceerd, alles is organic en zelfs het speelgoed is zonder chemicaliën.


Klaar voor het voorjaar 

Bij Hedgehog and Deer bieden ze voor elk budget wat en wordt er goed met je meegedacht. ‘’Onze kracht ligt bij mensen adviseren, helpen met een kraammand, een zomersetje of een jurk voor de verjaardag van een kindje. Kindjes die heel blij de deur uit lopen, daar doe je het voor’’, vertelt Michelle. De bloemenprintjes, kersjes en vrolijke kleuren hangen al klaar in de winkel, Michelle is klaar voor het voorjaar! 


Informatie

  • Deventerstraat 1B
  • 7311BH Apeldoorn
  • E-mail info@hedgehoganddeer.nl
  • Website https://www.hedgehoganddeer.nl/

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!