Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Happy Skin Day bij Huid Vit

Vrijdag 13 december | Huid Vit, Korenstraat 23

Vind je het leuk om eens te weten hoe je huid er écht aan toe is? Hoe je huid eruit ziet onder het huidoppervlak? Of wil je je eens op laten maken door een echte visagist? Dan hebben we goed nieuws! Vrijdag 13 december is het namelijk Happy Skin Day bij Huid Vit in de Korenstraat.

 

Over de Happy Skin Day

Tijdens de Happy Skin Day kun je een gratis huidscan uit laten voeren met een speciaal apparaat en is er een visagiste aanwezig die je graag opmaakt. Iedereen is welkom!


Huidscan door skin-expert Rita

Laat van je huid gedetailleerde foto’s maken met de computergestuurde Reaveal Imager. Hiermee wordt je huidconditie ‘op’ en ‘onder’ het huidoppervlak in beeld gebracht. Misschien heel confronterend maar zo weet je wel waar je aan toe bent. Je krijgt er gelijk een gepersonaliseerd huidadvies bij gebaseerd op de resultaten van de scan.


Visagie door skin-expert Patricia

Laat je opmaken met de zuivere en gezonde make-up van jane iredale. Zo kun je gelijk voelen wat het met je huid doet en welke foundation kleur perfect versmelt op jouw huid. Of laat al vast een ´christmas look´ creëren, zodat jij er met de feestdagen tip top uit ziet.

Wil je zeker zijn van een plekje? Dan kun je reserveren door te bellen naar eigenaresse Ciska op 055 303 47 00  of stuur een mailtje naar ciska@huidvit.com. De hele dag staat er een drankje voor je klaar en kun je zo even binnen lopen voor huid- en make-up advies, rondneuzen, meekijken of een kerstcadeautje voor jouw huid in slaan. Kom je deze dag kennis maken met Huid Vit? Dan ontvang je ook nog eens een cadeautje voor je huid!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!