Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Hangar viert 25-jarig jubileumfeest op 13 september

Dit jaar bestaat denim-specialist De Hangar aan de Beekstraat 25 jaar. Reden voor een feestje, vond eigenaar en bekend gezicht van de Apeldoornse winkel Theo van Middelkoop. “We hebben in al die jaren zoveel Apeldoorners mogen begroeten in onze winkel, dat moet zeker gevierd worden”. Tijdens deze avond zorgt Theo, bijgestaan door de toekomstige buurman Puik, op zijn gebruikelijke manier voor de gasten en zijn er speciale jubileumaanbiedingen.

Popblonde Puik

“We organiseren een avond met een knipoog naar de Popronde waarmee Apeldoorn diezelfde avond uitpakt met optredens op verschillende locaties. Mijn gasten worden daarom getrakteerd op een Popblond biertje van buurman Puik; de bierbrouwerij die begin 2020 naast de Hangar komt. En muzikaal wordt het geheel omlijst door onder meer kleinzoon DJ Ronan (8 jaar) met muziek van ‘Theo’s Tijdmachine’.” Ook staat Theo in de keuken om zijn gasten van zijn beroemde pulled pork te voorzien.


Vader en zoon

Al twintig jaar werkt Theo samen met zijn zoon Jerre, ook een bekend gezicht van De Hangar. Samen hebben ze de nodige avonturen beleefd. “Eindelijk weer een beetje gezelligheid dus in de Beekstraat die al zo lang op de schop ligt” aldus Theo Middelkoop. Iedereen die het feest mee wil vieren, is van harte welkom. Het jubileumfeest vindt plaats op 13 september van 18.00 - 21.00 uur.


Trends van deze winter 

Theo’s blauwe bloed gaat van de wintertrends van 2019 weer sneller stromen. “Klanten willen graag een gave en kwalitatief goede winterjas van mooie merken zoals CP Company. Die hebben wij veel. Daarnaast ben ik als denim-specialist altijd blij om te zien dat de spijkerbroek weer een comeback maakt. Natuurlijk is ‘ie nooit echt helemaal weggeweest, maar nu weer hipper dan ooit. Over ‘zijn grote liefde’ denim kan hij het uren hebben. “Daar gaf ik ooit een college over. Na twee uur hebben ze me vriendelijk verzocht te stoppen. Anders was ik nu nog aan het vertellen geweest.” 


Duurzaam design 

Vanaf 16.00 uur zijn er in De Hangar twee hippe Hollandse merken die laten zien hoe ze tot hun duurzame denim komen. Het merk Kuyichi geeft uitleg over de duurzame productie van hun denim. Amsterdenim showt hoe hun denim ‘getand’ (het conserveren en waterdicht maken van de stof) wordt: door middel van hars uit een acaciabast. “Een spectaculair gezicht!”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!