Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Frites Affairs geopend in de Apeldoornse binnenstad

Mensen die de verleiding van heerlijke friet lastig kunnen weerstaan, opgelet! Woensdag 16 september opende een gloednieuwe friethotspot Frites Affairs een vestiging in de Kapelstraat!

Oer-Hollandse frietjes

Bij Frites Affairs eet je friet van topkwaliteit. Geen Vlaamse of Franse, maar oer-Hollandse friet: mét schil en lekker knapperig. Bovendien kun je kiezen uit verschillende spannende en aantrekkelijke ‘loaded’ varianten. Zo staan er bijvoorbeeld frites uit ‘t seizoen met wisselende toppings, friet met kipsaté of runderstoof en een vegetarische friet caprese op het menu. Je frieten kunnen extra verleidelijk worden gemaakt met een aantal verrassende sauzen en mayonaises zoals zeewiermayonaise of mayonaise met ui en kerrie. Naast friet bestaat het aanbod ook uit heerlijke gourmet hot dogs en burgers met ook weer een vegetarische variant. Verse milkshakes en ijsjes in verschillende smaken maken de traktatie compleet!

De frietjes worden vers gebakken en bereid. Het avontuurtje kan dan ook op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Je kunt ter plekke van je traktatie genieten, maar deze ook laten inpakken en mee naar huis nemen. Handig!


Opening en openingstijden

Frites Affairs opende woensdag 16 september de deuren aan de Kapelstraat (om de hoek bij Anne&Max) in het centrum. Ze zijn dagelijks geopend van 12.00 tot en met 19.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag iets langer: dan zijn ze ’s avonds tot en met 22.00 uur open. Leuk extraatje: tot en met 27 september krijg je als gast bij aankoop van loaded frites, gourmet hot dog of burger, een milkshake naar keuze cadeau!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!