Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Film & bierproeverij in GIGANT

Zaterdag 8 augustus | GIGANT

Deze zaterdag staat GIGANT in het teken van Bier! Je kijkt eerst de documentaire 'Bier!' en aansluitend is er op het Van Reekumplein een bierproeverij, georganiseerd door Hopdonders.


De film 'Bier!'

Bier. Eeuwenoud genot en cultureel erfgoed. Traditioneel, natuurlijk, karaktervol. Ambachtelijke meesterbrouwers werken hard om de verwachtingen van de consument te overtreffen. Met passie, expertise en liefde voor hun vak onderscheiden ze zich van de standaard bieren en breiden ze de verscheidenheid aan smaken en variëteiten uit. Wat maakt van een biertje nou écht een goed glas bier? Regisseur Friedrich Moser ontmoet zes eigenzinnige brouwers en neemt een duik in de internationale industrie van één van ‘s werelds meest geconsumeerde dranken. Bier! de beste film ooit gebrouwen, geeft een blik op de boeiende en gevarieerde biercultuur.


Film & bierproeverij

Op zaterdag 8 augustus slaat GIGANT de handen inéén met bierwinkel Hopdonders. Na afloop van de documentaire ‘Bier!’ organiseren de heren van Hopdonders een exclusieve bierproeverij op het StadsOase-terrein (bij slecht weer in het café). Een mooi excuus om je papillen te verrassen met maar liefst vier bieren en jezelf een middag onder te dompelen in hemelse brouwsels.


Praktische informatie

  • Combiticket film + bierproeverij: €25,- / €22,50 (Vrienden van GIGANT

Aanvang:

  • 16:40     Film
  • 18:15     Bierproeverij door Hopdonders

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!