Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Film & Lunch bij GIGANT

Zondag 23 augustus | GIGANT

Op 23 augustus kun je na de film genieten van een heerlijke uitgebreide lunch van Lunchroom Evi's in GIGANT.

Over de lunch

Evi's Lunchroom verzorgt een heerlijk assortiment van verse broodjes met hartig en zoet beleg, koffie, thee en sappen. De lunch wordt aansluitend op de film voor je klaargezet. Wil je gebruik maken van de lunch optie? Bestel je lunchtickets dan vóór zaterdag 22 augustus 12.00 uur online of aan de kassa van GIGANT.


Films

Babyteeth

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde. Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla en de rebelse Moses elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?


Misbehaviour

In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen, met de Amerikaanse komedie-legende Bob Hope als presentator. De show is in die tijd met meer dan 100 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma ter wereld. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren. Die avond wordt geschiedenis geschreven.


Secret Impressionists

Het zeer prestigieuze Palazzo Bonaparte – ook tot op de dag van vandaag een privéschatkist – heeft voor het eerst haar deuren geopend om de tentoonstelling ‘Impressionisti Segreti’ aan het publiek te laten zien.

Meer dan 50 werken van de grootste impressionistische kunstenaars, waaronder Monet, Renoir, Cézanne, Pissarro, Sisley, Caillebotte, Morisot, Gonzales, Gauguin en Signac; schatten verborgen voor het bredere publiek, afkomstig uit privécollecties die zelden toegankelijk zijn. “Impressionisti Segreti” is een een fascinerende reis terug naar de meest opwindende en boeiende artistieke beweging in de kunstgeschiedenis. 


Praktische info

  • Filmticket normaal / CJP: € 5,-
  • Filmticket kinderen t/m 13 jaar: € 5,-
  • Filmticket normaal biebpas: € 8,-
  • Filmticket normaal: € 9,50
  • Film & Lunch: € 25,00

Over je bezoek aan GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot de filmzalen, de popzaal, het StadsOase terrein en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats

In de filmzalen heeft GIGANT een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli zijn in de zalen ook duo-seats. Zo kun je samen met je partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT. Per zaal zijn er een aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als je twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat je recht hebt op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Lees hier de uitgebreide voorzorgsmaatregelen van GIGANT.

www.gigant.nl


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!