Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

De Fijne borrelplank voor op Koningsdag

Koningsdag moet natuurlijk gevierd worden, ongeacht de tijd waarin we leven. We kunnen het dit jaar helaas niet samen vieren, maar bij Eetcafé Fijn zijn ze van mening dat je niet zelf moet gaan sjouwen met boodschappen. Daarom komen ze met iets nieuws en héél leuks: de Fijne borrelplank die je live samen kan stellen!

Fijn op locatie rijdt bij jou voor de deur

Eetcafé Fijn komt op Koningsdag bij je langs met de klassieke Volkswagen en je kunt live je eigen Fijne borrelplank samenstellen. Kies uit de gepresenteerde lekkernijen precies datgene waar jij van gaat watertanden. Mooie hammen, de Fijnste kazen, olijven en nog veel meer ander lekkers ligt voor je klaar. Je hoeft het alleen maar aan te wijzen, en zij zorgen dat je het zo op tafel kunt zetten. 


Bij een Fijne plank hoort Fijne wijn

Ook voor de wijn kan je bij Eetcafé Fijn terecht. Een fles wit, rosé of rood? Of misschien wel een combinatie? Jij vraag vraagt en zij nemen het mee. Je kunt kiezen uit diverse mooie wijnen, dus voor iedere smaak wat wils. 


Wat kost dat?​

  • Een plank voor 2 personen € 25,50
  • Een plank voor 4 personen € 45,50
  • Een plank voor 6 personen € 65,50

Andere aantallen zijn in overleg mogelijk. 

Verschillende mooie flessen wit, rosé of rood – € 12,50 per fles

Verschillende fijne brand bieren – € 2,50 per fles

Betalen bij voorkeur met pin of via een Tikkie. Maar contant kan natuurlijk ook.


En zo bestel je 'm

Wil jij op Koningsdag de show stelen met zo’n Fijne plank geheel naar eigen smaak? Vul het formulier op www.eetcafefijn.nl/fijneplank in vóór 26 april. Het tijdstip waarop ze bij je langskomen wordt met jou afgestemd. 


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!