Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Feestelijk Openingsweekend in CODA

Zaterdag 29 en zondag 30 juni - CODA

Na een lange tijd van intensief verbouwen is het dan eindelijk zover! Op vrijdag 28 juni om 16.00 uur is de officiële opening van de vernieuwde entree, de winkel en het café van CODA aan de Vosselmanstraat. Gevolgd door een compleet feestelijk openingsweekend op zaterdag 29 en zondag 30 juni. 


De verbouwing

Tijdens de transformatie stonden de wensen van de bezoekers van CODA omtrent toegankelijkheid, faciliteiten en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen centraal. Een belangrijk onderdeel was het creëren van één centrale ingang. De nieuwe centrale ingang van CODA, de museumwinkel en het CODA Café worden op vrijdag 28 juni feestelijk geopend door wethouder Detlev Cziesso.


Feestelijk openingsweekend

De opening van de nieuwe centrale entree van CODA viert het cultuurhuis graag samen met jou! Na de officiële opening op vrijdag biedt CODA op zaterdag en zondag een feestelijk programma voor jong en oud. Op zaterdag loopt het programma van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Goed om te weten: op deze zaterdag en zondag zijn CODA Museum en vele activiteiten gratis toegankelijk. Een greep uit het aanbod:

  • de CODA Carnival games – vier de nieuwe entree mee!
  • Voorstellingen van Mr. Bugs
  • Paper snapshots – laat een foto maken met je favoriete Paper Art achtergrond
  • Kartopia & Paper Bugs – samen papieren kunstwerken en fantasiewerelden creëren
  • Ontdek het nieuwe CODA Café – van een voorleeslunch, high tea met een kunstenaar tot optredens van dichters, muzikanten en verhalenvertellers
  • Specials voor huidige en nieuwe leden van CODA – diverse kortingsacties en verlotingen van o.a. polaroidcamera’s en e-readers

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!