Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Fashion@Korenstraat

Zaterdag 6 april 2019 - Korenstraat

De lente is in aantocht! Daarom pakken de winkeliers in de Apeldoornse Korenstraat traditiegetrouw binnenkort weer uit met het halfjaarlijkse modefeestje in hun straat: Fashion@Korenstraat.

 


Ontdek de nieuwste modetrends!‚Äč

De nieuwe voorjaarscollecties hangen volop in de winkels. Maar wat zijn nu de hippe trends voor het komende seizoen? Diverse deelnemende winkeliers tonen de nieuwste collecties. En zeker niet alleen kleding: ook accessoires als brillen, tassen en sieraden komen aan bod. Het afgelopen jaar hebben een aantal nieuwe fashion ondernemers zich gevestigd in de Korenstraat, zoals VLVT en Jac Hensen. Ook van deze ondernemers kun je de nieuwste lente- en zomercollectie bewonderen. 

 

Modellen van modellenbureau 4ModElz zullen deze dag over de catwalk paraderen. En die catwalk? Dat is de Korenstraat zelf! Er wordt een groene loper uitgerold van maar liefst 130 meter lang. De shows vinden plaats om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur. 

 

Een enthousiaste speaker vertelt je wat de modellen dragen en bij welke winkel het te koop is, zodat je na afloop weet waar je jouw favoriete items kunt passen en kopen. DJ Jule zorgt de hele dag voor heerlijke muziek. Bij de deelnemende winkels staan lekkere hapjes en drankjes klaar. Get the perfect spring look!

 


Win een weekendtrip t.w.v € 500,-

De winkeliers in De Korenstraat en D-reizen pakken uit met een leuke actie tijdens Fashion@Korenstraat!  Laat je fotograferen door het promotieteam, plaats 'm op Facebook en tag @KorenstraatApeldoorn in de foto. Like en deel de pagina van de Korenstraat op Facebook en maak kans op een citytrip naar keuze t.w.v. € 500,-. De winnaar van de actie wordt rond 10 april bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Korenstraat!

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!