Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Fashion@Korenstraat

Zaterdag 5 oktober 2019 | Korenstraat

De herfst is in aantocht! Daarom pakken de winkeliers in de Apeldoornse Korenstraat traditiegetrouw binnenkort weer uit met het halfjaarlijkse modefeestje in hun straat: Fashion@Korenstraat.

Najaarstrends over de groene loper

De nieuwe najaarscollecties hangen volop in de winkels. Maar wat zijn nu de hippe trends voor het komende seizoen? Diverse deelnemende winkeliers tonen de nieuwste collecties. En zeker niet alleen kleding: ook accessoires als brillen, tassen en sieraden komen aan bod. Het afgelopen jaar hebben een aantal nieuwe fashion ondernemers zich gevestigd in de Korenstraat, zoals en Jac Hensen. Ook van dit soort ondernemers kun je een greep uit de nieuwste hersft- en wintercollectie bewonderen. 

Modellen van modellenbureau 4ModElz zullen deze dag over de catwalk paraderen. En die catwalk? Dat is de Korenstraat zelf! Er wordt een groene loper uitgerold van maar liefst 130 meter lang. De shows vinden plaats om 12:00, 13:00, 14:00. 15:00 uur en 16.00 uur.

Een enthousiaste speaker vertelt je wat de modellen dragen en bij welke winkel het te koop is, zodat je na afloop weet waar je jouw favoriete items kunt passen en kopen. Een dj zorgt de hele dag voor heerlijke muziek. Bij de deelnemende winkels staan lekkere hapjes en drankjes klaar. Get the perfect winter look!


Win een citytrip t.w.v € 500,-

De winkeliers in de Korenstraat en D-reizen pakken uit met een leuke actie. Via een Like & Deel-winactie maak je kans op een citytrip naar keuze t.w.v. €500,- van D-reizen. De winnaar van de actie wordt op zaterdag 12 oktober bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Korenstraat. Wil je meedoen? Kijk dan op de Facebook-pagina van de Korenstraat >> 


 

Meer events

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!