Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Angelique Gorelikow (Fabels): ‘Elke tas die wordt gebracht voelt een beetje als Sinterklaas’

Angelique Gorelikow heeft samen met haar dochter Iris in coronatijd de kleurrijke tweedehandskledingwinkel Fabels overgenomen. Fabels verkoopt een bijna dagelijks wisselend aanbod in kinderkleding, schoenen en accessoires van mooie merken uit het midden en hogere segment en heeft meer dan 1000 inbrengende klanten!

 

Mooie merkkleding hoeft niet duur te zijn

Kinderen groeien hard uit hun mooie kleding, hierdoor heb je thuis misschien niet passende (merk)kleding nog gewoon in de kast hangen. Dat vinden ze bij Fabels zonde! ‘’Het voordeel is dat kinderkleding lang mooi blijft juist omdat kinderen snel uit de kleding groeien’’, vertelt dochter Iris. Mooie merkkleding hoeft dus niet duur te zijn en verkopen ze hier voor een mooie prijs. Bij Fabels kan je oude kleding uit het midden en hogere segment (t/m maat 184/XS/S) met goede kwaliteit inleveren. Daarna wordt het uitgezocht, geselecteerd en voor jou verkocht. “Elke tas die wordt gebracht voelt een beetje als Sinterklaas, het is elke keer weer een verassing wat voor leuke items ertussen zitten. En als klanten dan net zo enthousiast zijn als wij is dat helemaal leuk’’, vertelt Angelique. De opbrengst van jouw ingebrachte kleding kan je gedeeltelijk laten uitbetalen of weer besteden in de winkel, hoe tof en duurzaam! 


Klanten uit heel Nederland

Dat het concept goed werkt blijkt; uit heel Nederland komen mensen speciaal teug naar Fabels om hier leuke items te scoren. Daarnaast helpen ze bij Fabels ook klanten online door foto’s en filmpjes te maken en de items te verzenden. 

 


Een echte beleving

Angelique en Iris proberen shoppen bij Fabels een echte beleving te maken. ‘’Door te snuffelen kun je hier snel één of meerdere pareltjes vinden die passen bij jouw kind’’, vertelt Angelique. De winkel wordt telkens opnieuw ingericht en leuk gestyled, zodat kinderen het zelf ook leuk vinden om mee te gaan shoppen. Angelique vertelt dat er weinig kinderkledingwinkels in Apeldoorn zitten, daarom vinden ze het bij Fabels extra leuk om een breed aanbod te kunnen bieden voor elke portemonnee.


Informatie

  • Mariastraat 2
  • 7311 HL Apeldoorn
  • Telefoon 055 53 95 92 23
  • Website https://www.fabelsapeldoorn.nl/
  • Facebook https://www.facebook.com/fabelsapeldoorn

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!