Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Opening Energiepunt in de binnenstad

Onlangs opende het Energiepunt de deuren in de binnenstad. Hier kan je terecht met vragen over zaken als het isoleren van je huis, zonnepanelen en vloerverwarming. Dus heb je vragen over het verduurzamen van je huis, dan is dit vanaf nu je plek!

Over het Energiepunt

Het Energiepunt is een soort advieswinkel waar je terecht kunt voor onafhankelijk advies over het verduurzamen van je eigen huis. Je vindt er o.a. voorbeeldopstellingen van isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming, en er zijn regelmatig energieke presentaties en activiteiten. Het is een initiatief van de gemeente Apeldoorn en maakt onderdeel uit van het platform Energiek Apeldoorn, waarbinnen de gemeente samenwerkt met lokale partners aan een duurzamer Apeldoorn. Adviseurs Sander Lubberhuizen, Arie Kamphuis en Anja van den Bree helpen je graag met een onafhankelijk advies.


Feestelijke opening en open huis

Hoewel het Energiepunt al op 6 januari de deuren opende voor publiek, kon een officiële (en feestelijke!) opening natuurlijk niet uitblijven. Donderdag 16 januari wordt het Energiepunt vanaf 13.00 uur officieel geopend door wethouder Maarten van Vierssen. Daarna zijn er hapjes en drankjes en is er open huis tot 17.00 uur. Hét moment om alles te weten te komen over het Energiepunt! Wil je hierbij aanwezig zijn? Aanmelden kan hier

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!