Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

EerlijkWinkelen

Waar vind je kleding, cadeaus en alle andere dingen die je nodig hebt in Apeldoorn die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu?
Waar drink je tussendoor een kopje verantwoorde koffie en eet je een lekker biologisch broodje? EerlijkWinkelen Apeldoorn wijst je de weg. 

40 eerlijke winkeladresjes in Apeldoorn op een rij!

EerlijkWinkelen Apeldoorn

De stichting Mondial heeft in Apeldoorn die winkels in kaart gebracht waar producten worden gebruikt of verkocht die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. De EerlijkWinkelen Route wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar Fair Trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Wie in zijn of haar buurt dus op zoek is naar biologische katoen, naar Fair Trade-rijst of naar een organisch verzorgingsproduct, kan dit op de smartphone vinden. Het winkelaanbod is heel divers. Van kleding tot speelgoed, van cosmetica tot meubels, er is voor ieder wat wils. De EerlijkWinkelen route in kaartvorm is te verkrijgen bij de aangesloten bedrijven en de app is geschikt voor IOS en Android-besturingssystemen en is gratis te downloaden.


Download de brochure

Benieuwd geworden? In de gloednieuwe brochure van EerlijkWinkelen staan alle (h)eerlijke winkeladresjes op een rij, inclusief informatie en handige plattegrond!

Download de brochure >>


Over EerlijkWinkelen

Stichting Mondial is gestart met de EerlijkWinkelen route Apeldoorn, die het werk van de zo'n 40 aangesloten organisaties ondersteunen en daarmee de uitbuiting van mensen in ontwikkelingslanden en het verdwijnen van kostbare natuur helpen voorkomen. Mondial haakt met dit initiatief voor deze route aan bij de Stichting EerlijkWinkelen, die zich als opdracht gesteld heeft om eerlijk en duurzaam winkelen onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!