Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Jacquelien Steenbergen (Doppio Espresso): ‘We willen graag een tweede huiskamer zijn, waar mensen even lekker kunnen ontspannen’

Al meer dan 10 jaar dromen Rinke en Jacquelien Steenbergen ervan om samen iets te beginnen. Door hun liefde voor Italië en heerlijke koffie besloten ze vlak voor corona Doppio over te nemen. Doppio is een Europese koffieketen waar ze onder andere heerlijke koffie verkopen van hun eigen blend.

Waan je in Italie

Naast heel veel soorten koffie en thee kan je hier ook lunchen, verkopen ze heerlijke Holtkamp taartjes, Cannelloni's, wafels en meer. ”De klanten komen hier terug voor de goede koffie, de Italiaanse tosti en de gezelligheid’’, vertelt Rinke. Overal bij Doppio is Italië terug te vinden, op de muur hebben ze zelfs hun lievelingsstad Florence verwerkt! Het belangrijkste vinden Rinke en Jacquelien om mensen blij te maken: ‘’Ik wil mensen blij maken en zorgen dat ze echt even lekker hebben gezeten hier in half Italië’’, glundert Jacquelien. 


Een tweede huiskamer

Hier hebben ze echt zin in het voorjaar! Buiten hebben ze een heerlijk terras met verwarmde kussens, waar je ook lekker kan zitten als het afkoelt. Op de kussens en kopjes ontdek je hier de quote: ‘Il dolce far niente’, wat Italiaans is voor: ‘de kunst van het niets doen’. Het voelt voor Jacquelien en Rinke alsof mensen bij hun op visite komen; ‘’We willen graag een tweede huiskamer zijn, waar mensen even lekker kunnen ontspannen’’, vertelt Jacquelien. 


Trots op het team

Ondanks de tegenslag van de coronatijd zijn ze hier bij Doppio altijd positief gebleven. Dit is hun eerste jaar zonder beperkingen en daar zijn ze heel erg blij mee. Ze zijn blij met hun vaste klanten en vertellen vol trots over hun team, die toch een beetje als familie voelt. 


Informatie

  • Korenstraat 6
  • 7311LZ Apeldoorn
  • Telefoon 055 521 5365
  • E-mail apeldoorn@doppio-espresso.nl
  • Website https://www.doppio-espresso.nl/Apeldoorn/apeldoorn.html
  • Facebook https://www.facebook.com/DoppioApeldoorn
 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!