Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

De delicatessenrally van Traiteur Délicat

Een nieuw coronaproof herfsuitje in Apeldoorn!

Traiteur Délicat organiseert in samenwerking met RLLY een gloednieuw, coronaproof herfstuitje! Tijdens de delicatessenrally worden de lekkernijen van Traiteur Délicat gecombineerd met een autorally door Apeldoorn met prachtige uitzichten waarbij je navigatieskills op de proef worden gesteld.

Over de rally

Het gaat dus om een autorally in samenwerking met Traiteur Délicat. Je ontvangt van tevoren een tas vol lekkers van Traiteur Délicat en leert en proeft tijdens de autorally alles over deze delicatessen. In de RLLY app wijst het kompas je de weg. Tipje van de sluier: hij leidt je in ieder geval naar mooie plekken in en rondom Apeldoorn, waar uitdagende opdrachten aan gekoppeld zijn. Een superleuke activiteit voor iedereen met een leeftijd vanaf 12 jaar. Je volgt de route in de auto, dus deze activiteit is geheel coronaproof! 

Startpunt en tijdstip DELICATessenRLLY

Alleen het startpunt van deze route wordt verklapt, namelijk Traiteur Délicat in de Asselsestraat! Dit is de plek waar je je route start nadat je de tas delicatessen hebt opgehaald. In de tas zit lekkers voor 2 personen. Het eindpunt ligt niet verder dan een half uur van het startpunt. De rally kan elke dag van de week gestart worden, afhankelijk van de openingstijden van Délicat. De autotocht zelf duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van hoe snel je de opdrachten afrondt. 

Wellicht wel één van de plekken waar je langskomt in Apeldoorn...


Werking van de app

Bij aankoop van een delicatessen ontvang je een startbewijs, als code, die vervolgens bij de delicatessen RLLY in de app kan worden ingevoerd. Eenmaal ingevoerd in de app komt het aan op het kompas, deze leidt je de hele weg en zorgt voor een leuke beleving.
 
Prijzen
  • Een tas met delicatessen voor 2 pers. incl. startcode rally € 34,50
  • Een tas met delicatessen voor 3 pers. incl. startcode rally € 42,00
  • Een tas met delicatessen voor 4 pers. incl. startcode rally € 49,50
  • Een tas met delicatessen voor 5 pers. incl. startcode rally € 57,00
Let op: Om het aantal mensen dat een delicatessentas tegelijk ophaalt te beperken, dien je van tevoren de dag dat je de rally wilt doen even door te geven. Dit kan je mailen naar info@traiteurdelicat.nl. Alleen met reservering kan je de delicatessen van tevoren ophalen!

Praktische info

  • Startpunt: Traiteur Délicat, Asselsestraat 30 (binnenstad)

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!