Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

De Pastazaak

Pastaliefhebbers opgelet! Sinds twee weken geleden is de binnenstad verrijkt met een bijzonder smakelijk plekje… De Pastazaak! 

 

Op woensdag 22 augustus opende de combinatie van restaurant en verswinkel voor ’t eerst haar deuren aan de Van Kinsbergenstraat 24. Oprichters Nathalie en Steffen zijn de bedenkers van de Pastafiets, voorloper van de Pastazaak. Het concept werd zo’n succes dat ze niet lang erna een verswinkel begonnen in de Asselsestraat. En nu zijn ze zowaar uitgegroeid naar een verswinkel mét restaurant!

 


In het winkeltje vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van een verse Italiaanse maaltijd. Daarnaast kun je er dus vijf dagen per week lunchen, dineren en borrelen. Alles wat ze serveren is uiteraard huisgemaakt en vers. Bovendien werken ze nauw samen met Apeldoornse ondernemers. Wat dacht je van ijs van Claudio’s? Of brood van bakker Keurhorst?

 

Bij de Pastazaak ben je niet alleen voor verschillende pasta’s aan ’t juiste adres. Ook voor een lekker lunch, (maaltijd)salade, antipasti, een goedgevulde borrelplank of koffie met wat lekkers kun je er terecht.

 

Openingstijden

Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag 11:00 – 22:00 uur
Donderdag 11:00 – 22:00 uur
Vrijdag 11:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10:00 – 22:00 uur
Zondag 11:00 – 22:00 uur

 

Adres: Van Kinsbergenstraat 24


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!