Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Culturele Pleinmarkt

Bij de Culturele Pleinmarkt beleef je kunst en cultuur! Dit culturele festijn viert dit jaar haar 50e verjaardag in en rondom Theater Orpheus. Van 8 t/m 10 juni tonen de meest uiteenlopende kunstenaars hun werk en talent en kun je genieten van live-entertainment van verschillende Apeldoornse culturele groepen en instellingen. Gratis toegang.

 

In de 50 jaar van haar bestaan heeft de Culturele Pleinmarkt zich ontwikkeld tot misschien wel het gezelligste en grootste culturele festival van Apeldoorn met muziek, dans, optredens en kunst. Niet voor niets komen er jaarlijks ruim 15.000 bezoekers op af… Op de tonelen, in de foyers en buiten op het voorplein kun je op verschillende manieren kennis maken met het uitgebreide aanbod op gebied van kunst en cultuur in Apeldoorn.

 

 

Meer dan 70 Apeldoornse gezelschappen en artiesten zullen verschillende soorten optredens verzorgen en stukken opvoeren. Denk aan meeslepende literatuur, wervelend theater, poëzie en zang. Bij sommige kramen kun je zelfs ter plekke lid worden! Daarnaast kun je je op zaterdag vergapen aan het werk van ruim 100 vrijetijdskunstenaars die allerlei moois maken. Zij zijn veelal actief aan het werk bij hun kraam, wat zorgt voor een bruisende en levendige markt.

 

 

Waan je als bezoeker in Montmartre, al snuffelend tussen kunst in allerlei vormen en beleef muziek, zang en dans onder het genot van een goed glas wijn en wat lekkers. Dát is de Culturele Pleinmarkt.

 

Ben je benieuwd naar het volledige programma of heb je interesse in het tonen van jouw werk of optreden tijdens de Culturele Pleinmarkt?

Meer informatie >>


culturele pleinmarkt apeldoorn


 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!