Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Iris de Graaf (Cooperz Wonen): ‘Klanten kennen ons via Instagram en komen van mijlen ver voor een vaas of kruik’

Wat begon in een loods in Ugchelen is nu uitgegroeid tot een mooie woonwinkel aan de Korenstraat in de Apeldoornse binnenstad. Focco De Graaf runt samen met zijn dochter Iris deze goedbezochte winkel. 

Items met een verhaal

Wat begon in een loods in Ugchelen is nu uitgegroeid tot een mooie woonwinkel aan de Korenstraat in de Apeldoornse binnenstad. Focco De Graaf runt samen met zijn dochter Iris deze goedbezochte winkel. Vanuit heel Nederland, en zelfs het buitenland, komen er mensen speciaal voor Cooperz Wonen naar Apeldoorn. Waar komen ze voor? Voor unieke vazen, kruiken, tafels, bankjes en meer. Veel van die unieke items komen uit India, Marokko en China. Waar ze in India de kruiken gebruiken voor het opbergen van spullen, en op het platteland in China de lage tafeltjes om aan te eten, worden ze hier verkocht als prachtige decoratie. 


Groot bereik op social media

Cooperz Wonen is erg actief op social media, waardoor ze een groot bereik hebben. ‘’Een groot gedeelte van onze klanten kent ons via Instagram of Facebook en komen van 
mijlen ver voor een specifieke vaas of kruik’’, vertelt dochter Iris. Via social media kan je de items ook bestellen en bezorgt Cooperz Wonen hun items door het hele land. Binnenkort 
volgt er zelfs een webshop! 


Een echt familiebedrijf

Waar komt de naam Cooperz Wonen vandaan? ‘’Van onze hond die Cooper heet!’’, vertelt Iris. Het is dan ook een echt familiebedrijf; de andere dochter van Focco, Maud, heeft namelijk een eigen sieradenbedrijfje en verkoopt deze ook in de winkel. Potten van een meter, oude paneeldeuren, prachtige kruiken of gewoon gezellige ledkaarsen, hier ben je voor unieke woonaccessoires en speciale meubels aan het goede adres!


Informatie

  • Korenstraat 106
  • 7311LP Apeldoorn
  • Telefoon 06 82191476
  • Website https://www.instagram.com/cooperzwonen/
  • Facebook https://www.facebook.com/cooperzwonen
     

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!