Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

CODA Museum & StadsOase

Voor de cultuurliefhebber mag een bezoekje aan CODA niet ontbreken. Met een museum, bibliotheek en archief is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn. Breng eens een bezoek aan een verrassende tentoonstelling of duik in één van de vele boeken die de bibliotheek rijk is. Deze zomer kun je na je bezoek neerploffen op het fijne terras van StadsOase, in de binnentuin bij CODA.

Over CODA

Ontdek de mooiste verhalen, proef van kunst en cultuur in hét cultuurhuis van Apeldoorn. CODA is een bron van inspiratie voor zowel jong, al oud. CODA Museum is toonaangevend. CODA toont een bijzondere sieradencollectie en een wisselende tentoonstelling collectie beeldende kunst. Ook voor kinderen is er genoeg te doen! En in het CODA Café of bij de StadsOase in de binnentuin verwerk je onder het genot van een heerlijke lunch, kop koffie met gebak of een glas wijn de indrukken uit het museum.

Meer informatie >>


Over StadsOase

Deze zomer geniet je van 1 juli t/m 27 augustus op het Van Reekumplein van bijna alle vaste StadsOase ingrediënten: zon, drankjes, gezelligheid en goed eten! Om het feest nog groter te maken zijn zij dit jaar niet alleen iedere zondag open, maar elke dag dat de zon hard genoeg schijnt! Iedere maandag hoor je hier op welke dagen je die week langs kunt komen voor het ultieme vakantiegevoel in Apeldoorn.

Is het ietsje minder lekker weer, maar zijn StadsOase is wel geopend? Je kunt dan nog steeds prima vertoeven op de StadsOase! Er zijn voldoende knusse, overdekte zitplaatsen, zachte fleecedekens, heaters en warme bakjes koffie en thee. (Belangrijk: op de dagen dat de StadsOase is geopend, zijn het café en zijterras gesloten. Bij slecht weer (en dus geen StadsOase), is het café geopend voor je bezoek!)

Meer informatie >>


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!