Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Club Seven

In de binnenstad hebben we aardig wat kroegen en cafés. Maar clubs? Dat is een ander verhaal. Daar komt spoedig verandering in, want Apeldoorn is vanaf vrijdag een heuse club rijker! In de Paul Krugerstraat opent Club Seven aankomend weekend voor het eerst haar deuren.
 

Make-over

Momenteel wordt er nog hard gewerkt om de finishing touches aan te brengen aan het pand, dat de laatste weken een flinke opknapbeurt heeft gekregen. Je vindt de club om precies te zijn aan de Paul Krugerstraat 6: in het voormalige pand van Club XXL. In eerste instantie wordt alleen de benedenverdieping van het pand gebruikt. Wat betreft muziek zit je bij Club Seven op je plek als je een avond/nacht wil dansen op hedendaagse urban en r&b. Iedereen vanaf 18 jaar mag de club binnen.  

 

Thema’s

“Het Apeldoornse publiek houdt van afwisseling, daarom gaan we in de toekomst werken met verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan house of juist oldskool: back to those days. Hierdoor kunnen we ons publiek constant blijven verrassen en zorgen we voor een speelse sfeer”, vertelt eigenaar Elkana trots. De naam Club Seven komt niet zomaar uit de lucht vallen. Elkana: “Er zijn zeven werelddelen op aarde. Wij willen een plek bieden waar iedereen terecht kan, wat je afkomst ook is.”

 


Openingstijden

Donderdag 22.00 – 04.00 uur
Vrijdag 22.00 – 04.00 uur
Zaterdag 22.00 – 04.00 uur
 

Grand Opening

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober is de grote opening van Club Seven met een bomvol programma. DJ Sigi, Mimi, Zeyn en Nayla zijn aanwezig om jou te voorzien van de beste afro, urban, r&b & dancehall beats. Kom je langs? Dit wil je niet missen!
 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!