Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Jummie! Claudio’s IJssalon verkoopt Van Delft pepernoten

En de ijssalon is ook nog ‘ns tot eind december geopend voor gebak, koek, ijs en echte Italiaanse koffie! 

Het is smullen geblazen bij Claudio’s IJssalon dit najaar! De ambachtelijke ijssalon aan de Deventerstraat sluit haar deuren dit jaar niet in oktober, maar pas eind december. In het najaar staan er niet alleen ijsjes en freakshakes op het menu, maar gebak en….. pepernoten van Pepernotenfabriek Van Delft!

Het initiatief is een samenwerking van Claudio´s IJssalon en Pepernotenfabriek Van Delft. De perfecte combinatie van Italiaanse koffie en een winterse traktatie! Het assortiment bestaat uit wel 20 verschillende smaken pepernoten van Van Delft. En je bent uiteraard ook van harte welkom voor een overheerlijke warme wafels, koffie met gebak of koek zoals speculaaskoek en amandelstaven uit Claudio´s keuken!


Pepernotentijd

Pepernotentijd begon vroeg dit jaar. Eind september werden de eerste exemplaren al in de winkels gesignaleerd. Claudio´s IJssalon experimenteerde al met pepernotenijs. De ijsbereider laat weten dat deze nog in een ander jasje terugkeert tijdens de feestdagen. “Na vele positieve reacties van onze klanten gaan we van ons pepernotenijs een heerlijke ijstaart maken voor tijdens de feestdagen!”, vertelt eigenaar Claudio Tabbers.


Van Delft

Van Delft is Nederland’s bekendste pepernotenfabrikant en bestaat dit jaar 140 jaar. Om dit jubileum in stijl te vieren kan je een van de 10 Golden Tickets winnen. Deze zitten verstopt in de gouden zakken met pepernoten. De gelukkige winnaars van de felbegeerde Golden Tickets krijgen een unieke rondleiding in de nieuwe chocoladefabriek én worden getrakteerd op een jaar lang gratis pepernoten. 


Claudio’s IJssalon

Claudio’s IJssalon heeft dezelfde ambachtelijke achtergrond als Van Delft: heerlijk huisgemaakt ijs en echte Italiaanse koffie. De salon is sinds 2014 gevestigd aan de Deventerstraat in Apeldoorn en werd sindsdien twee keer genomineerd voor Beste IJssalon van Nederland.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!