Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Claudio's IJssalon genomineerd voor "Beste IJssalon van 2018!"

Tijdens de internationale dag van het ambachtelijk ijs, zaterdag 24 maart, is
het in alle IJssalons die lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum een feest. In de ruim 250 salons worden verschillende acties gehouden om deze mooie dag te vieren. Ook wordt op deze dag de winnaar van de titel ‘Beste IJssalon van het Jaar 2018’ bekend gemaakt.
 
Internationale dag van het ambachtelijk ijs
Op de internationale dag van het ambachtelijk ijs zullen er meerdere prijs/win acties zijn in verschillende IJssalons. Hiermee zal de dag van het ambachtelijk ijs gevierd worden en ook het seizoen worden afgetrapt. Het is dus feest in alle ijssalons. Kijk op www.ijskaartvannederland.nl om alle Ambachtelijke IJssalons te vinden. Bij
een aantal ijssalons is het extra feest, namelijk in de tien ijssalons die genomineerd zijn voor ‘Beste IJssalon van het Jaar 2018’.
 
De top 10 ijssalons van 2018
Op 6 februari 2018 hebben de IJsVak-Wedstrijden plaatsgevonden. De beste tien deelnemers in de gecombineerde categorieën ‘Gouden IJscreatie’ (de beste IJscoupe) en de ‘Gouden IJsspatel’ (het beste bosbessenijs) zijn genomineerd voor de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2018’. 
De tien genomineerden voor IJssalon van het Jaar 2018 zijn:
  1. Claudio Tabbers Claudio’s IJssalon
  2. Paul Wilderink De IJssalon Paul Wilderink
  3. Jurgen de Vries De Zoete Inval
  4. Peter Brouwers Fressini IJs
  5. Ron Holland IJscafé Holland
  6. Kay Lommen IJssalon Clevers
  7. Caroline Kooij IJssalon De Hoop
  8. Steff Janssen IJssalon Florence
  9. Marco di Roberti IJssalon Kees
  10. Jan Nagelkerke Maddey’s
 
De strijd barst los
Nu de tien nominaties voor de titel ‘Beste IJssalon van het Jaar 2018’ bekend zijn, kan de strijd beginnen. De genomineerden kunnen in de komende maand rekenen op bezoek van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat het bedrijf zal beoordelen op de toepassing van hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie.
 
Bekendmaking Beste IJssalon
In alle genomineerde IJssalons zal op zaterdag 24 maart de bekend making plaats vinden. In al deze ijssalons is het dus extra feest. Een bestuurslid van het Ambachtelijk IJscentrum en een bekend persoon zullen bekend maken op welke plaats de ijssalon is geëindigd. Iedereen is van harte welkom om de bekendmaking bij te wonen of één van de andere ijssalons te bezoeken tijdens de internationale dag van het ambachtelijk ijs.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!