Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Claudio's genomineerd als ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’

De strijd om titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’ is begonnen, en Claudio's IJssalon aan de Deventerstraat is genomineerd. De opgetelde scores zoals behaald in de wedstrijden van de Gouden IJsspatel & Gouden IJscreatie leverde vijf nominaties voor de titel ‘IJssalon van het jaar 2017’ op, waaronder onze eigen Claudio Tabbers. 


Foto: genomineerden (Claudio, tweede van rechts)

Spannende strijd

Nu de 5 nominaties voor de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’ bekend zijn, kan de strijd beginnen. Zij kunnen in de komende maand rekenen op bezoek van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat hun het bedrijf zal beoordelen op de toepassing van hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie. Sinds dit jaar is er ook een nieuw onderdeel waar de genomineerden de aandacht op zullen vestigen, namelijk social media. Tijdens de internationale dag van het ijs op vrijdag 24 maart zal de ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’ bekend gemaakt worden. We houden jullie op de hoogte!

Opening 2017 op zaterdag 4 maart: hazelnootijsje cadeau

Zaterdag 4 maart gaat Claudio's IJssalon weer open om 12.00 uur. Omdat het overheerlijke hazelnootijs van deze topijssalon 8e is geworden bij de bovengenoemde vakwedstrijden, krijgt iedereen op de openingsdag een gratis bolletje hazelnootijs!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!