Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Buitenfilms bij Gigant

Vanaf vrijdag 12 juli start Gigant met een serie van 7 filmvertoningen in de buitenlucht! Op het Van Reekumplein (tussen Gigant en CODA) wordt een heuse buitenbios gecreëerd, waar je een prachtige selectie films kunt bekijken onder de sterrenhemel.

7 topfilms in de buitenlucht

De films starten doorgaans om 22:00 uur. Het kan zijn dat de films iets later beginnen omdat het nog niet donker genoeg is. Tijdens de buitenfilm avonden is er een bar gevuld met zomerse biertjes, fijne wijnen en zijn er per avond goed gevulde borrelplanken, geheel in smaak en stijl van de film op de desbetreffende avond.


Praktische informatie

  • Aanvang: 22:00 uur
  • Locatie: Van Reekumplein (tussen CODA en Gigant)
  • Tickets kosten €8,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa van Gigant en online.
  • Het regent! En nu? Zonder tegenbericht op de website en social media kanalen van Gigant gaat de buitenfilm bij een regenbuitje gewoon door.

Programma‚Äč

Woman at War 

Vrijdag 9 augustus

De vijftigjarige Hanna leeft een dubbelleven als routineuze huisvrouw en gepassioneerde milieuactivist. Tegen beter weten in neemt zij het op tegen de lokale aluminiumindustrie en lopen haar acties uit van kwaad tot erger...

Meer informatie >>


De Dirigent

Vrijdag 16 augustus

Biopic over de eerste succesvolle vrouwelijke dirigent ter wereld: Antonia Brico. Haar bewogen leven, het succes en het veroveren van een plaats, in de door mannen gedomineerde, dirigentenwereld.

Meer informatie >>


The Biggest Little Farm

Vrijdag 23 augustus

Een gepassioneerde film over twee dromers, hun geliefde hond en hun keuze om van een kleine appartement in L.A. naar het platteland te trekken om één van de meest markante boerderijen in zijn soort te bouwen in volledige co-existentie met de natuur.

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!