Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Brownies & downieS geopend in de Hoofdstraat

Groot nieuws! Vanaf heden kunnen we lunchen op een nieuwe, bijzondere plek in de binnenstad. Brownies & downieS opende namelijk voor het eerst de deuren van de groen-witte monumentale villa op de hoek van de Rosariumstraat en Hoofdstraat. Wij namen een kijkje!

Brownies & downieS

Bij Brownies & downieS, met vestigingen door het hele land, werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard krijgen zij begeleiding. Het doel van Brownies & downieS is dan ook om de werknemers ervaring op te laten doen op de arbeidsmarkt. 

Franchisenemers Noëlle Broekhof en Monique ter Beke openden op 4 juni voor het eerst de deuren van de nieuwe vestiging in Apeldoorn. De afgelopen weken is er ontzettend hard gewerkt om het monumentale pand aan de Hoofdstraat om te toveren tot een hippe Brownies & downies. 


De menukaart

Uiteraard hebben we ook even op de menukaart gespiekt. Bij de nieuwe lunchroom kun je aanschuiven voor een high tea, borrel, lunch, high wine, gewoon een kop koffie en jawel... de lekkerste brownies! Het broodje van de maand in juni is een broodje met oude kaas kroketten... Need we say more?


De locatie

Brownies & downieS heeft zich dus gevestigd in een Apeldoorns pand. En niet zo maar één: namelijk de witte, monumentale villa aan de Hoofdstraat 51. Dit pand is werkelijk prachtig, stamt uit 1898 en is in 2017 grondig gerenoveerd. Op het terras rondom de monumentale villa is plek voor 60 personen. Als het zonnetje zich laat zien, is het hier heerlijk vertoeven!


 

Praktische info

Brownies & downieS Apeldoorn
Hoofdstraat 51
7311 JV Apeldoorn
Lees meer >>

Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:00 uur
Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
Woensdag 09:30 - 17:00 uur
Donderdag 09:30 - 17:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag gesloten


Meer eten & drinken

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!