Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

De beste bonbons in de binnenstad

Chocolade, het maakt ons gelukkig. Na het proeven van chocola komen er endorfines vrij in je hersenen. Dit geeft je een goed gevoel. Bonbons zijn hiermee een aanrader om kado te geven. Waar moet je zijn voor de beste bonbons in de binnenstad van Apeldoorn? We delen het met je!

 

Simon Lévelt

De bonbons van Simon Lévelt zijn een aanrader. Geruba Chocolade uit Schinnen levert wekelijks een verse handgemaakte voorraad aan vanuit Zuid-Limburg. Leuk om te weten dat de chocolatiers allemaal intern zijn opgeleid en een aantal van hen zelfs de vakschool in Hasselt volgde, dat is dé chocoladeopleiding in België. De chocolade is ook nog eens UTZ- gecertificeerd, afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu. 

Koffie malen ze bij Simon Lévelt voor je in de winkel. En voor elke smaak en elk moment van de dag hebben ze een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Maar ook voor mooi Japans en Chinees theeservies kun je bij deze winkel in de Apeldoornse binnenstad terecht.

Hoofdstraat 124
Meer informatie >>

 

 

Villa Chocola

Villa Chocola in winkelcentrum Oranjerie is de chocoladespecialist van de Apeldoornse binnenstad. Van (handgemaakte) bonbons tot truffels, chocoladerepen,  lolly’s en nougat Villa Chocola heeft het allemaal. Ze pakken het ook nog superleuk voor je in, zo heb je het perfecte kadootje.

Oranjerie 123

Meer informatie >>


Kaldi

Bij hele goede koffie hoort uiteraard ook een hele goede bonbon. Bij Kaldi Apeldoorn kun je zowel binnen als buiten op het terras zitten en genieten van een drankje met iets zoets, maar iets hartigs kan uiteraard ook. Kaldi doet trouwens ook het onderhoud van koffiemachines en ze geven barista workshops! 
 

Paslaan 2 

Meer informatie >>


 

WAAR

Fairtrade bonbons koop je natuurlijk bij WAAR Apeldoorn. In de mooie verpakking zitten 9 bonbons van eigen merk die je kado kunt geven als het je lukt om ze niet zelf op te eten. 
 

Marktstraat 1A
Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!