Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Nieuw: Appel & Ei op het Raadhuisplein

Het concept van Appel & Ei is niet onbekend in Apeldoorn. Op zaterdag 2 februari was de opening van het gloednieuwe filiaal van Appel & Ei aan het Raadhuisplein 34. Wij gingen even kijken!

Frisse start

Onderneemster Griet van der Haar is niet alleen de eigenaresse van de nieuwe Appel & Ei in Apeldoorn, ook van de filialen in Deventer, Zwolle en Groningen is zij de baas. Samen met haar man Henry en haar team heeft ze de winkel verbouwd tot een prachtige, fijne plek waar je gemakkelijk binnenstapt en de mooiste kleding en woonaccessoires vindt.


Het concept

Appel & Ei is beslist geen doorsnee tweedehands winkel. Je kunt hier namelijk je gebruikte (merk)kleding inbrengen, waarna Appel & Ei het voor jou verkoopt. Wordt jouw item verkocht? Dan is 40% van de opbrengst voor jou en 60% voor Appel & Ei. Goed om te weten: je vindt bij Appel & Ei alleen in perfecte staat verkerende dames- en herenkleding en accessoires van het huidige seizoen. Klaar voor een nieuwe eigenaar!

Appel & Ei Apeldoorn
Raadhuisplein 34
055 737 0207

Openingstijden
Maandag 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Meer informatie >>

Griet’s Oogappeltjes

Een deel van de opbrengst van de verkochte kleding komt ten goede aan iets bijzonders. Griet heeft namelijk haar eigen stichting genaamd Griet’s Oogappeltjes: de drive achter de vier filialen van Appel & Ei waar Griet de scepter zwaait. Griet’s Oogappeltjes vindt dat ieder kind recht heeft op een veilige toekomst en huurt daarom een huis om gehandicapte kinderen die zijn misbruikt en mishandeld een veilig onderkomen te bieden.

Prachtig toch, je mooiste tweedehands kleding kopen of verkopen en tegelijkertijd een goed doel als deze steunen? Wil je een extra steentje bijdragen aan Griet's Oogappeltjes? Appel & Ei Apeldoorn verkoopt naast tweedehands kleding en accessoires ook handgemaakte (interieur)artikelen van vrouwen in Oeganda. Zo vind je er de onderstaande, prachtige manden. Meer over de stichting van Griet is te lezen op grietsoogappeltjes.nl.


Meer shoptips

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!