Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Apeldoorn Business Awards

De veelzijdigheid van het Apeldoornse bedrijfsleven is iets waar we best trots op mogen zijn. En dat verdient podium! Om deze reden worden dit jaar alweer voor de derde keer de Apeldoorn Business Awards uitgereikt. En wij zijn best een beetje trots, want dit jaar zijn er 2 ondernemers in de binnenstad genomineerd!

 

 

De jury heeft onlangs de genomineerdenlijst bekend gemaakt. Per categorie zijn er drie bedrijven genomineerd, de jury kiest uiteindelijk een winnaar per categorie. Daarbij kijken ze naar onder andere de stabiliteit van het bedrijf, naar hoeverre het bedrijf onderscheidend is en de geleverde bijdrage aan Apeldoorn. 


Genomineerden in de binnenstad

Maar liefst twee ondernemers in de binnenstad zijn genomineerd. Echte Bakker Keurhorst en Bakken & Zo zijn genomineerd voor de award in de categorie Detailhandel. Van harte gefeliciteerd! En nu maar hopen op die award…

 

Echte Bakker Keurhorst

De Echte Bakker van Apeldoorn; vroeg opstaan, de mooiste en lekkerste broden bakken en een Keur aan specialiteiten klaarmaken. Van vergebakken broden tot snacks en van de allerlekkerste belegde broodjes tot aan zalige zoetigheden; alles wat bakkerij Keurhorst aanbiedt komt uit eigen bakkerij. Wist je trouwens dat ze een brood verkopen dat vernoemd is naar de Asselsestraat? 'Assels Grof' is een volkorenbrood met een hele, gewelde korrel en alleen verkrijgbaar bij Bakker Keurhorst!

 


Bakken & Zo

Famke startte in 2013 de winkel Bakken & Zo. Hier voel je je als thuisbakker meteen thuis! Je kunt er terecht voor allerlei bakavonturen. Van vers bereide taarten, cupcakes en bakmixen tot workshops, kinderfeestjes, keukenmachines en werkelijk álle bakbenodigdheden... Op zoek naar een lekkere én mooie traktatie? Babyshower organiseren? Of een vrijgezellenfeest? Bij Bakken & Zo ben je aan het juiste adres.
 


Publieksprijs

Gelukkig is de uitkomst niet volledig in handen van de jury; ook jij kunt stemmen! Wie verdient volgens jou de publieksprijs? De stembussen zijn geopend, je kunt voor woensdag 10 oktober hier je stem uitbrengen. Op donderdag 11 oktober worden de awards uitgereikt in Theater Orpheus.

 

Meer weten over het ontstaan van de Apeldoorn Business Awards of ben je benieuwd welke bedrijven genomineerd zijn? Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!