Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein

Donderdag 7 en 21 juli en donderdag 4 augustus 2022 | Marktplein

Het is een begrip in Apeldoorn en ver daarbuiten: de jaarlijkse Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein. Gelukkig strijkt de grootste antiekmarkt van Nederland dit jaar ook weer neer in Apeldoorn op de donderdagen 7 en 21 juli en donderdag 4 augustus. Het aanbod is wederom groot!

Van vintage tot brocante

Bedrijven die handelen in antiek, antiekverzamelaars en mensen die de zolder van hun voorouders hebben opgeruimd: traditiegetrouw bestaat deze markt uit een mix van deelnemers met verschillende achtergronden. Ze komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.

Op deze markt kun je natuurlijk ook even heerlijk ‘terug in de tijd’ en je vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties en snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger.  Hoe leuk het is om naar huis te gaan met iets dat je oma vroeger ook in huis had? 


Eten en drinken

Krijg je trek van al dat rondsnuffelen bij de kraampjes? Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Na afloop kun je natuurlijk ook heerlijk uitrusten op één van de terrassen op het Raadhuisplein of op andere plekken in de stad. 


Praktische informatie

  • De Antiek- en Curiosamarkt duurt van 09.00 tot 16.30 uur

  • De toegang is gratis


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!