Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

De grootste antiek- en curiosamarkt van Nederland! 

Donderdag 20 augustus 2020 | Marktplein

Het is een begrip in Apeldoorn en ver daarbuiten: de jaarlijkse Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein. Het was even afwachten of de markt door kon gaan, maar in 2020 strijkt de grootste antiekmarkt van Nederland neer in Apeldoorn op donderdag 20 augustus. Het aanbod is wederom groot

Aanbod

Bedrijven die handelen in antiek, antiekverzamelaars en mensen die de zolder van hun voorouders hebben opgeruimd: traditiegetrouw bestaat deze markt uit een mix van deelnemers met verschillende achtergronden. Ze komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.


Terug in de tijd

Op deze markt kun je natuurlijk ook even heerlijk ‘terug in de tijd’ en je vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties en snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger.  Hoe leuk het is om naar huis te gaan met iets dat je oma vroeger ook in huis had? 


Eten en drinken

Krijg je trek van al dat rondsnuffelen bij de kraampjes? Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Na afloop kun je natuurlijk ook heerlijk uitrusten op één van de terrassen op het Raadhuisplein of op andere plekken in de stad. 


Praktische informatie

  • De Antiek- en Curiosamarkt duurt van 09.00 tot 17.00 uur.

  • De toegang is gratis.

  • Er is sprake van een looproute in één richting. Voor je eigen veiligheid en die van anderen is het belangrijk dat iedereen deze looproute volgt.

  • Hou te allen tijde 1,5 meter afstand van anderen.

  • Kom zo veel mogelijk alleen of met een klein gezelschap.


Warenmarkt

Apeldoorn is van alle markten thuis: centraal gelegen, een gevarieerd productaanbod en voor elke portemonnee is wel iets te vinden. Even bijkomen van al dat shoppen? Om de hoek ligt het Raadhuisplein met verschillende restaurants. ’s Zomers vind je er een heerlijk plekje op de terrasjes. Het is de plaats waar de geschiedenis van Apeldoorn ooit begon. Lees meer...


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!