Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Algemene ledenvergadering

Maandag 16 september 2019 | Rabobank, Eendrachtstraat 133

Na de transitie van stichting naar vereniging, organiseert Centrummanagement Apeldoorn op maandag 16 september een algemene ledenvergadering voor alle ondernemers in de binnenstad. Tijdens deze bijeenkomst worden de aanwezige gasten bijgepraat over lopende zaken binnen de vereniging en is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de bestuursleden. Niemand minder dan meneer Willem Reimers siert bovendien de avond met een lezing over het belang van gastvrijheid en klantvriendelijkheid.​

Over meneer Reimers

“Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort....”
Na cum laude geslaagd te zijn op tegenwoordig de Steigenberger Hotelfachschule begon de carrière van Willem Reimers in Zwitserland: Arosa Kulm Hotel, Seiler Hotels Zermatt, Buergenstock Hotels en Grand Hotel Beau Rivage in Interlaken.

In 1973 keerde Willem Reimers terug naar Nederland. Hij startte bij het Strandhotel Prinses Juliana op Texel en transformeerde dit hotel in acht jaar van een seizoensbedrijf tot een jaarbedrijf. Daarna was hij drie jaar F&B-manager bij Novotel Amsterdam en directeur van Novotel Schiedam (138 kamers). Hierna was hij directeur Sofitel Den Haag (144 kamers) en negen jaar directeur Novotel Amsterdam (611 kamers). Tenslotte sloot hij zijn actieve hotelcarrière af als directeur van The Grand (vijf sterren de luxe hotel met 180 kamers en 19 vergaderzalen).

Willem Reimers richtte in 2005 Reimers Hotel Consultancy op. Hij werkte succesvol samen met Herman den Blijker en David Crouwel. Hij is sinds 2007 co-presentator van succesvolle televisieprogramma's als Herrie in het hotel, Mijn Tent is Top, Herrie XXL, Knallen in de Horeca,  Herrie in Hotel Spaander en Herrie in De Druiventros.
Willem Reimers is daarnaast sinds 2017 ambassadeur van het Keurmerk Senior-OK. De Stichting Keurmerk Senioren Belangen zet zich in voor de belangen en zelfstandigheid van senioren. "Bedrijven die het Keurmerk Senior-OK hebben, die begrijpen wat ouderen nodig hebben en zijn gecontroleerd", aldus Willem Reimers.

Meneer Reimers is iemand die weet van aanpakken en andere mensen weet aan te zetten tot aanpakken. Daarnaast is hij een echte expert in etiquette, dat niet alleen van belang is in de horeca maar ook in het bedrijfsleven. Tot slot heeft Willem Reimers veel ervaring met marketing en sales, zijn hotels zijn immers niet uit zichzelf zon succes geworden. Willem Reimers verzorgt lezingen, bedrijfstrainingen en masterclasses op zijn kennisgebieden.


Programma

 • 19.00 - 19.30 uur Inloop
 • 19.30 - 19.45 uur Welkomstwoord door Hans Wesselink (voorzitter)
 • 19.45 - 20.00 uur Overzicht activiteiten CMA door Hella Soethof (centrummanager)
 • 20.00 - 20.10 uur Financiën
       • Jaarrekening 2018
       • Goedkeuring en decharge
 • 20.10 - 20.20 uur Verkiezing bestuursleden
       • Aftredend bestuurslid: Gerrit Steenbergen (directeur ACEC)
       • Nieuwe bestuursleden: Dirk de Bruin (directeur GIGANT) en Frank Mooij (manager Oranjerie)
 • 20.20 - 20.30 uur Pauze
 • 20.30 - 21.30 uur Ondernemerschap en gastvrijheid door meneer Willem Reimers
 • 21.30 - 22.30 uur Afsluiting en netwerkborrel

 

Uitnodiging

Geïnteresseerd? De algemene ledenvergadering is niet alleen bestemd voor ondernemers in de binnenstad. Ook externe partijen, ondernemers buiten het binnenstadgebied en andere geïnteresseerden zijn meer dan welkom om de bijeenkomst bij te wonen.

Na de lezing van meneer Reimers is er de gelegenheid om te netwerken. De algemene ledenvergadering vindt plaats op maandagavond 16 september van 19.30 (19.00 inloop) tot 22.30 uur in de Rabobank (Eendrachtstraat 133). Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@apeldoorn-binnenstad.nl.

Bekijk hier de uitnodiging >>


Praktische info

 • Datum: maandag 16 september 2019 
 • Tijd: 19.30 (19.00 uur inloop) - 22.30 uur
 • Locatie: Rabobank, Eendrachtstraat 133, 7336 AC Apeldoorn

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!