Winterfair Apeldoorn 


Ondernemers van de Asselsestraat, Leienplein, Korenstraat en Deventerstraat slaan de handen ineen en organiseren zaterdag 16 december een gezellige Winterfair! Tussen 10:00 en 17:00 zullen de straten en 't plein met dennenbomen en houten kramen worden omgetoverd in Kerstsfeer.

Je kunt bij de kerstkramen terecht voor winterse producten, winkelaanbiedingen en lekker eten. Om de kou te trotseren kun je je opwarmen, terwijl je marshmallows roostert, bij de vuurkorven. Ook de warme choco en een 'anti-vries' glühwijn staan klaar. Voor de kinderen is er een winterspringkussen op de Asselsestraat.

Tijdens je bezoek aan de Winterfair kun je elk moment worden verrast door verschillende winterse acts die zich verspreiden over de straten en het plein. Misschien loop je wel de Wandelende Kerstboom tegen het lijf, of sta je even stil om te luisteren naar het prachtige geluid van de zangeressen van Diva Power.

Heb je nog geen kerstboom? Op het Leienplein worden kerstbomen verkocht waarvan de volledige opbrengst naar 3FM Serious Request gaat. Vanaf 16:00 uur kun je je aansluiten bij de gezellige After-borrel op het plein.