Fair trade cadeau- & lifestylewinkel WAAR opent Smaaklokaal

Cadeau- en lifestylewinkel WAAR (Oranjerie 153) in Apeldoorn is uitgebreid met een Smaaklokaal. Het WAAR Smaaklokaal staat voor lokaal, biologisch, natuurlijke ingrediënten, verantwoord en vooral lekker. 

Met een verrassend assortiment aan duurzame en eerlijke producten op het gebied van eten, mode, koken, verzorging en wonen, verovert de winkel WAAR al ruim een jaar de harten van vele Apeldoorners én van de makers van de producten. Een winkel die staat voor mooie trendy producten met een goed verhaal. Van unieke kinderboeken, prachtige snijplanken en servies, hippe MYOMY tassen tot biologische noten, thee, muesli’s, de gehele collectie van Tony's Chocolonely en nog véél meer.

Over het Smaaklokaal

Op 14 februari opende de nieuwe eigenaresse Jennifer van Vliet het Smaaklokaal in de winkel. Naast winkelen, kun je nu dus bij WAAR ook terecht voor een kop koffie en een sapje om de dag mee te beginnen of to-go om mee te nemen. Het Smaaklokaal heeft een selectie aan gezonder gebak en voedzame huisgemaakte koeken en repen. Voor de kinderen is er een speelhoek ingericht. Door het creëren van twee verschillende zithoekjes en wifi-aansluiting is het Smaaklokaal ook een fijne plek om te werken. 

Hier vind je WAAR

Oranjerie 153
7311WG Apeldoorn
Telefoon 055 - 3034305
Meer >>