Verbouwing winkelcentrum De Oranjerie

 

 

In het hart van Apeldoorn ligt winkelcentrum Oranjerie. Het twee verdiepingen tellende winkelcentrum ondergaat een herontwikkeling. Naast een herindeling en renovatie van de winkels komt er extra ruimte voor horeca. Nieuwe roltrappen en liften zullen het winkelen nog aangenamer maken. De vernieuwde, grotere ingangen zorgen voor een betere bereikbaarheid vanuit de Hoofdstraat en Mariastraat.

 

Toonaangevende modeketens zoals TK Maxx en Mango hebben reeds getekend voor flagship winkelruimtes. Zij sluiten zich aan bij bestaande winkels zoals Zara en New Yorker, waarbij laatstgenoemde zijn aanwezigheid in het centrum verder uitbreidt. Er zijn gesprekken gaande met meerdere retail- en foodmerken die het voorbeeld van deze modeketens zullen gaan volgen. 

Oranjerie tijdens renovatie geopend voor bezoekers 
De voorbereidende werkzaamheden zijn in februari 2018 gestart. In het najaar van 2019 wordt de volledig vernieuwde Oranjerie geopend. De renovatiewerkzaamheden verlopen in verschillende fasen om minimale overlast voor klanten en bedrijven te garanderen. Alle winkels blijven open tijdens de herontwikkeling van het winkelcentrum. Rondom het verbouwingsthema worden allerlei events en activiteiten georganiseerd. Op de hoogte blijven van alles rondom de verbouwing? Houd dan de website en social media in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Comfortabel en duurzaam
Bij een gastvrij winkelcentrum hoort een aangenaam klimaat. Naast een eigentijdse uitstraling en een betere winkelervaring, richten de eigenaren zich op het verbeteren van duurzaamheid en het verhogen van comfort voor bezoekers en personeel. Led verlichting, geavanceerde installaties en slimme bouwkundige ingrepen zorgen voor koeling, verwarming en frisse lucht. Bovendien zorgen deze duurzame verbeteringen voor een lagere CO2-uitstoot en minder energieverbruik.

 

Klaar voor een nieuwe uitstraling
Een woordvoerder van de Oranjerie vertelt: "Op 25-jarige leeftijd is de Oranjerie klaar voor een nieuwe uitstraling. We zijn ervan overtuigd dat de verbeterde faciliteiten van het centrum een fijne winkelervaring bieden voor zowel lokale klanten als toeristen. Het is bemoedigend dat de herontwikkeling nu al nieuwe retailers trekt. We kijken ernaar uit om meer toonaangevende merken in het centrum te verwelkomen.” 

"Tijdens de renovatie willen we de lokale gemeenschap op de hoogte houden en betrekken bij de ontwikkelingen in de Oranjerie. Terwijl we werken aan de upgrade van hun centrum, nodigen we klanten uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten en evenementen rondom het thema 'verbouwing'."