Echte mannen, echte acties
 

Vaderdag actie in Apeldoorn binnenstad!

Op zaterdag 16 juni vieren we Vaderdag in de Apeldoornse binnenstad! Op vertoon van de Vaderdag voucher kun je profiteren van leuke acties en extra’s bij ondernemers in de binnenstad. Bovendien vind je hier de top 10 Vaderdagcadeaus en kun je een stoere mannen-vleespakket winnen! Jij wilt toch ook jouw vader, opa, vriend of misschien wel jezelf verrassen met wat leuks op deze speciale dag?

Profiteer van leuke kortingen en extra's!

Download de Vaderdag Voucher en toon deze bij de onderstaande ondernemers om je voordeel te pakken!

 

 • Simon Lévelt
  Stoere Vaderdagkoffie
   van €5,80 voor slechts €4,50 op vertoon van de Vaderdag voucher. Heerlijk in combinatie met Italiaanse Cantucci of chocolade.
   
 • Traiteur Délicat
  Voor slechts €10 scoor je hier een heerlijk pakket in een feestelijke cadeautas met:
  - een flesje Veluwsche Schavuyt (keuze uit o.a. wit, blond, tripel, amber of pilsener)
  - een stuk bierkaas met een heerlijke bierdip
  - fingerfuets naturel of pikant.
   
 • Hema
  Op vertoon van de Vaderdag voucher krijg je een gratis cappuccino! Alleen geldig in het restaurant van Hema Apeldoorn centrum.
   
 • Farmer's Steakhouse
  Alle vaders/mannen die op Vaderdag komen eten krijgen gratis een overheerlijke Uncle Tom: een sorbet met vanille ijs, warme koffie, koffie likeur en slagroom als dessert!
   
 • Biologische slagerij De Groene Weg
  Bij aankoop van een BBQ schotel voor 4 personen ontvang je gratis twee sausjes naar keuze!
   
 • Sven&Sophie
  Maak je eigen vader hip! Bij Sven&Sophie betaal je slechts €29,95 (i.p.v. €39,95) voor een 3-pack Calvin Klein. Alleen op vertoon van de Vaderdag voucher! Let's make your dad a happy dadd! 

 

 • Shirts & Co 
  Gratis dag in luxe sporten in Club Pelikaan Apeldoorn met het hele gezin? Je onvangt de gratis dagkaart bij aankoop van een vaderdagcadeau bij Shirts & Co! 

Top 10 Vaderdagcadeaus

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je driftig op zoek bent naar een stoer cadeau voor Vaderdag. Zoek niet verder! Wij hebben een top 10 Vaderdagcadeaus samengesteld voor je, zodat je niet last minute hoeft te stressen. Uiteraard zijn alle cadeaus verkrijgbaar in de binnenstad. Happy shopping!

 

Bekijk hier de top 10 Vaderdagcadeaus >>


Win een vleespakket van De Groene Weg!

Vertel ons op de Facebook of Instagram pagina van Apeldoorn Binnenstad waarom jouw vader, opa, vriend of man écht zo'n stoer pakket verdient. Onder de reacties verloten we (h)eerlijke vleespakketten van biologische slagerij de Groene Weg! De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht.