Nieuw: de Uit in Apeldoorn-app!

In één oogopslag zien wat de leukste uittips zijn in Apeldoorn en omgeving, profiteren van speciale deals en op elk willekeurig moment van de dag de uitagenda raadplegen: dat kan vanaf vandaag met de nieuwe app ‘Uit in Apeldoorn’.

 


Als jij regelmatig opzoek bent inspiratie voor uittips of meer informatie over alle mooie evenementen die Apeldoorn rijk is, dan hebben we goed nieuws voor je! Alle informatie die te vinden is op UitinApeldoorn.nl is nu ook overzichtelijk te vinden in een nieuwe app. De app is gemaakt in opdracht van Apeldoorn Marketing, in samenwerking met Centrummanagement Apeldoorn.

 

De app biedt de gebruiker naast praktische weetjes en evenementen ook informatie over alles wat er te doen en te zien is in Apeldoorn én speciale deals. De nieuwe app gaat continu doorontwikkeld worden, wat in de toekomst betekent dat er nog veel meer mogelijk is. Centrummanager Hella Soethof is ook enthousiast: “We werken graag samen aan verdere uitbreiding, zoals een interactieve citymap en games voor de stad.” Top nieuws dus! 

 

Download de 'Uit in Apeldoorn' app nu gratis in de App Store en in Google Play!