Swim to Fight Cancer

Zondag 18 september - Apeldoorns KanaalEen recreatief zwemevent met het Apeldoorns Kanaal als decor. Deelnemers en teams halen zoveel mogelijk donaties op voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Tijdens dit evenement zwemmen de deelnemers over een afstand van 1500 meter, zowel teams als individuele zwemmers. Ook is er de Junior Swim voor kids van 10-15 jaar. Moedig jij de deelnemers aan?


Het programma

Het evenemententerrein, Havenpark, is vanaf 12.00 uur geopend. Je kan hier genieten van optredens, demo's, sportieve activiteiten en een hapje en een drankje. De start en finish zijn gelegen bij de Freulebrug. Voor de kinderen is er van alles te beleven op het terrein naast de Brugwachter. Daar zijn o.a. verschillende springkussens waar ze op los kunnen gaan! Verder is er langs de kade divers lopend entertainment aanwezig.
 

12.00 uur: opening evenementen terrein & demo suppen

13.00 uur: eerste sportdemo op sportpodium 

13.15 uur: warming up eerste deelnemers

13.20 uur: officiële start Swim to Fight Cancer 055 met o.a. Maarten van der Weijden en Lisanne Spaander

13.30 uur: start eerste deelnemers

15.30 uur: Bekendmaking eindbedrag

Tussen 13.30 uur en 16.00 uur is er doorlopend entertainment rondom het parcours met o.a. DJ Julian Black, een draaiorgel, het KSH Orkest en DJ Antonia. 


www.apeldoorn.swimtofightcancer.nl