Summerfair Asselsestraat

Zaterdag 17 juni 2017


Op zaterdag 17 juni pakt de Asselsestraat uit met de jaarlijkse Summerfair. De hele dag is er muziek, laten winkeliers zien wie ze zijn en wat ze doen, zijn er kramen met leuke aanbiedingen maar ook creatievelingen zijn aanwezig om hun creaties te koop aan te bieden. Uiteraard is er ruimte voor een hapje en een drankje.

Het programma
Op de parkeerplaats bij Middelink wordt een speciaal kinderplein ingericht. Er komt een Bungee-trampoline springkussen, een draaimolen en de kids kunnen geschminkt worden. Ook daar is gedacht aan een terras met muziek van pop- en folkband Junebug, verzorgd door Wijnbar & Tapperij Den Olifant. Je wordt bediend vanuit een sfeervol wijnhuisje. 

Op het pleintje naast Om Te zal theatergroep Blauwe Maandag optreden met hun voorstelling “Sleury’s Grand Circus”.  Op het horecaplein bij Van Swoll, wordt de muziek verzorgd door de Apeldoornse band Maddox.  Zij spelen jaren '60 muziek met een touch of jazz. Henri Bloem zal op deze locatie de 'wine and bubbles' verzorgen. Restaurant BENTO pakt uit met een heuse sushibar op het terras en livemuziek van The Backband.

Toegang is gratis. Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.


summerfair asselsestraat apeldoorn