Streetkings Roadtrip doet CoolCat Apeldoorn aan

CoolCat en Streetkings presenteren de unieke CoolCat X Streetkings collectie. Deze bijzondere collectie is ook verkrijgbaar in de Apeldoornse CoolCat-winkel aan de Hoofdstraat. Op zaterdag 26 augustus komt Edward van Gils (founder van Streetkings) langs om zijn skills te laten zien in de winkel. 

Over Streetkings

De founder van Streetkings, Edward van Gils, ook wel 'the Godfather' van het straatvoetbal, gebruikt zijn passie voor deze sport om talenten van de straat te helpen naar de top. Edward, ook onderdeel van het Ronaldinho's Globe Street Team, wil jongeren de juiste tools bieden om een bestaan voor zichzelf op te bouwen. De unieke samenwerking met CoolCat heeft geleid tot de CoolCat X Streetkings collectie.

Roadtrip

Op zaterdag 26 augustus komt ''Edje'' naar CoolCat in Apeldoorn om een demonstratie te geven. Je kunt hem uitdagen! Scoor je? Dan maak je kans op een toffe prijs. De eerste 50 aanwezigen krijgen een CoolCat-giftcard t.w.v. € 10, CoolCat x Streetkings-bidon én maken kans op een giftcard t.w.v. € 100,-. Tijd: van 13.30 tot 15.00 uur. Gratis toegang.