Street Art Festival 

Zaterdag 24 september – Havenpark

Laat je tijdens het Street Art Festival Apeldoorn op zaterdag 24 september inspireren door nieuwe kunst in de openbare ruimte en de dynamiek van straatartiesten. Een verrassend en spectaculair programma staat je te wachten van jonge kunst, voor jong en oud. Speciaal voor kinderen zijn er activiteiten als Bamboe bouwen, freerunnen en klimmuur. Maar ben je al ouder en wil je ter plekke schilderen dan kan dat ook. Kom het zien en doe mee!


Street art

Tijdens het Street Art Festival zijn er kunstenaar uit verschillende landen die een muur van een gebouw als hun canvas gaan gebruiken. Zij zullen tijdens deze dag een muurschildering aanbrengen die de binnenstad van Apeldoorn meer kleur gaan geven.
 


Battle area

Tijdens het Street Art Festival zijn er verschillende dansbattles. Voor kinderen tot en met 16 jaar is er een breakdance battle en er is een all-style battle voor alle leeftijden.


Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte

Helemaal in de stijl van het Street Art Festival worden deze dag bezoekers rondgeleid door rappende rondleiders. Meedeinend op hiphopbeats nemen ze je mee van muurschildering naar muurschildering en vertellend al rappend alles over de kunst en de kunstenaar. Beleef het mee, want dit wil je niet missen!


Het gehele programma vind je op www.streetartapeldoorn.nl.