Roots in the Woods

Vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober 2018 – Beekpark

Dompel jezelf onder in de sfeer van de herfst! Geniet van muziek, verrassend theater, een (herfstbok)biertje en heerlijk eten. Voor alweer de achtste editie van Roots in the Woods is het sfeervolle stadspark het Beekpark opnieuw de hoofdlocatie. En de toegang? Die blijft hartstikke gratis.  

 


Lekker lang Roots 

Met ruimere openingstijden dan voorheen en meer programma is het Roots in the Woods-spektakel dit jaar uitgebreider dan ooit! Wat blijft is de ‘Rootsy’ sfeer: genieten, verbazen, proeven en beleven. Hoewel het festivalterrein gratis toegankelijk is, betaal je voor sommige activiteiten een kleine bijdrage. 


Op vrijdag 19 oktober 2018 kun je vanaf 17:00 uur al terecht in het Beekpark. Het schitterend uitgelichte festivalterrein komt langzaam tevoorschijn terwijl het donker wordt. Verwacht energieke muziek vanaf het hoofdpodium en verrassende theateroptredens gecombineerd met heerlijke (BBQ) gerechten. 

 


Herfstfeest voor jong en oud

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober kun je met je gehele gezin vanaf 10:00 al genieten in het Beekpark. Zo is er voor de kleintjes in samenwerking met Apenheul een heus klim- en klauterparcours opgetuigd. Maar ook volwassenen kunnen zich uitleven in het Rauw & Ruig festivalgebied met liveoptredens, theater, (speciaal)bier en allerlei lekkers. 

 

De begin- en eindtijden van Roots in the Woods in het Beekpark zijn als volgt: 

  • Vrijdag 19 oktober van 17:00 – 00:00 uur
  • Zaterdag 20 oktober van 10:00 – 22:00 uur
  • Zondag 21 oktober van 10:00 – 20:00 uur 
     

 

In Hoenderloo (bij Landal Miggelenberg) en Oldebroek (Landal Landgoed ’t Loo) kun je tijdens Roots in the Woods ook genieten van een uitgebreide randprogrammering. Ook hier worden muziekoptredens op het podium en tussen het publiek afgewisseld met kindervoorstellingen en lekker eten en drinken. Het programma is nog niet bekend, maar vind je t.z.t hier

Meer over Roots in the Woods vind je op rootsinthewoods.nl.