Roots in the Woods

Vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober – Beekpark

 

Dompel jezelf van 13 t/m 15 oktober onder in de sfeer van de herfst. Geniet van muziek, verrassend theater, een (herfstbok)biertje en goed eten. Ook deze editie wordt weer tof en onvergetelijk voor jong en oud. De toegang tot het festivalterrein is gratis.

roots in the woods familiefestival evenement apeldoorn beekpark
 

Oudste en grootste locatie in het Roots in the Woods programma is het Beekpark in Apeldoorn. Voor het 8e jaar op rij is dit stadspark het sfeervolle decor voor het 3 dagen durende festival. Op vrijdagavond 13 oktober is het festivalterrein schitterend uitgelicht en open voor bezoekers die houden van een dansje, heerlijke (BBQ) gerechten gecombineerd met verrassende theateroptredens.


 

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober wordt het park enerzijds de Kindsarea waar kinderen hun hart kunnen ophalen en letterlijk anderzijds een Rauw en Ruig gebied, voor volwassenen. De muziekprogrammering in de ‘Rauw en Ruig’ wordt verzorgd door Gigant en bestaat vooral uit stemmige folk en americana muziek, kenmerkende Hillbilly en Bluegrass.


 

Scheiding tussen beide gebieden is het centrale terras, waar de hele dag verrassende acts en stemmige muziekoptredens plaatsvinden.  Verwacht in het kinderdeel vooral veel klimmen en klauteren, maar ook optredens van bekende kindervoorstellingen.

De start en eindtijden van het Beekpark programma zijn:
 

Vrijdag 13 oktober: 18.00 - 00.00 uur

Zaterdag 14 oktober: 12.00 - 21.30 uur

Zondag 15 oktober: 12.00 - 18.00 uur


Meer over Roots in the Woods vind je op rootsinthewoods.nl.